Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Praćenje tržišta

S Fininfom su vam sve poslovne informacije na jednome mjestu

ivana maras pezer
Tatjana Tadić/Poslovni dnevnik/PIXSELL
26.04.2013.
u 11:09

Sustavom se može doznati jesu li osobe i tvrtke s kojima se posluje u blokadi, jesu li ikada bile i koliko je opasno poslovati s njima

Za bolju suradnju s klijentima poslovnim je ljudima prezentiran sustav Fininfo. Tvrtka El Concept svojim je novim programom klijentima omogućila pretraživanje podataka o poslovnim subjektima. Sustav daje kompletan uvid u financijske i poslovne informacije, detaljno prati sadašnje i buduće klijente, prikuplja i analizira njihove financijske podatke, poslovno okruženje, trendove poslovanja... Fininfo tako omogućuje poslovnjacima da doznaju jesu li osobe i tvrtke s kojima posluju u blokadi, jesu li ikada bile i koliko je opasno poslovati s njima.

– Uz ovakav sustav lako i brzo pronađete partnere i kupce, a usto on pokazuje veze uprave i vlasnika s drugim poduzećima i osobama pa uvijek točno znate s kime imate posla. Na jednom mjestu možete naći provjerene informacije iz više izvora – poručuju kreatori Fininfa koji u bazi imaju 190.000 poslovnih subjekata. Zadovoljstvo novim portalom ne krije ni Ivana Maras Pezer, direktorica poduzeća MARAS.

– Danas, u otežanim tržišnim uvjetima, posebno je važno sustavno pratiti tržište, informirati se o poslovnim partnerima te donositi poslovne odluke utemeljene na relevantnim informacijama. Razlozi zbog kojih svakodnevno koristimo Fininfo prije svega su preglednost, cjelovitost informacija o poslovnim subjektima te intuitivno sučelje koje korištenje čini brzim i ugodnim – poručila je Maras Pezer.

>> Sve poslovanje tvrtki na jednome mjestu – Fininfu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije