Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspješno poslovanje

Ryanair prevezao 2 mil. putnika - Zadar u 2015. na 500.000 putnika

Ryanair,Eddie Michael o'Leary
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/11
04.02.2015.
u 12:30

Direktor zrakoplovne kompanije Eddie Michael o'Leary održao je konferenciju za novinare u Zračnoj luci Zadar

U sljedeće dvije godine broj putnika u zadarskoj zračnoj luci premašit će 500.000. Najveći doprinos rastu dat će Ryanair čiji je direktor Eddie Michael o'Leary na konferenciji za novinare u Zračnoj luci najavio jednak broj letova iz 12 najpoznatijih europskih destinacija, ali i veći broj putnika ove godine.

Ta aviokompanija koju sufinancira turistička zajednica nove destinacije najavljuje 2016.godine. Ryanair je u dosad u Hrvatsku i iz Hrvatske prevezao oko dva milijuna putnika.

>>Ryanair najavio letove iz Europe u SAD za samo 10 eura

>>Ryanair ipak neće imati stajaća mjesta u svojim avionima
 

Komentara 1

Avatar pendreck
pendreck
09:10 05.12.2016.

Kak je bilo ove godine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije