Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Rođendan Hrvatskog paraolimpijskog odbora u bojama Peveca

Rođendan Hrvatskog paraolimpijskog odbora u bojama Peveca
Foto: Promo
1/2
10.09.2019.
u 12:04

Početkom 2019. godine, Pevec je potpisao ugovor o generalnom sponzorstvu s Hrvatskim paraolimpijskim odborom u vrijednosti od 1.125.000,00 kuna na iduće tri godine

Pevec, prvi hrvatski trgovački lanac, kao ponosni sponzor Hrvatskog paraolimpijskog odbora pridružio se proslavi njihova 55. rođendana u nedjelju, 8. rujna u Splitu. Pod Pevecovim pokroviteljstvom, posjetitelji su mogli pogledati demonstracije i upoznati Ivana Mikulića, hrvatskog paraolimpijca u taekwandou, te zaigrati stolni tenis s osobama s invaliditetom.

Foto: Arena Hospitality Group

Snaga volje koju imaju hrvatski paraolimpijci i razina motivacije koju pružaju svima oko sebe, neopisiva je. Izrazito sam ponosan na suradnju s Hrvatskim paraolimpijskim savezom jer svojim radom podiže inkluziju osoba s invaliditetom koja je prijeko potrebna”, izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Pevec d.d.

Početkom 2019. godine, Pevec je potpisao ugovor o generalnom sponzorstvu s Hrvatskim paraolimpijskim odborom u vrijednosti od 1.125.000,00 kuna na iduće tri godine te tako postao prva hrvatska tvrtka koja se odlučila na nacionalno sponzorstvo paraolimpijskog odbora. Glavni cilj takve podrške je nastup hrvatskih sportaša na Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije