Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Rođendan Hrvatskog paraolimpijskog odbora u bojama Peveca

Početkom 2019. godine, Pevec je potpisao ugovor o generalnom sponzorstvu s Hrvatskim paraolimpijskim odborom u vrijednosti od 1.125.000,00 kuna na iduće tri godine
10. rujna 2019. u 12:04 43 prikaza
Rođendan Hrvatskog paraolimpijskog odbora u bojama Peveca
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/2

Pevec, prvi hrvatski trgovački lanac, kao ponosni sponzor Hrvatskog paraolimpijskog odbora pridružio se proslavi njihova 55. rođendana u nedjelju, 8. rujna u Splitu. Pod Pevecovim pokroviteljstvom, posjetitelji su mogli pogledati demonstracije i upoznati Ivana Mikulića, hrvatskog paraolimpijca u taekwandou, te zaigrati stolni tenis s osobama s invaliditetom.

Rođendan Hrvatskog paraolimpijskog odbora u bojama Peveca | Autor : Promo Foto: Promo

Snaga volje koju imaju hrvatski paraolimpijci i razina motivacije koju pružaju svima oko sebe, neopisiva je. Izrazito sam ponosan na suradnju s Hrvatskim paraolimpijskim savezom jer svojim radom podiže inkluziju osoba s invaliditetom koja je prijeko potrebna”, izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Pevec d.d.

Početkom 2019. godine, Pevec je potpisao ugovor o generalnom sponzorstvu s Hrvatskim paraolimpijskim odborom u vrijednosti od 1.125.000,00 kuna na iduće tri godine te tako postao prva hrvatska tvrtka koja se odlučila na nacionalno sponzorstvo paraolimpijskog odbora. Glavni cilj takve podrške je nastup hrvatskih sportaša na Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas