Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Ride2 – novost na tržištu transfera putnika

22. veljače 2017. u 09:18 1706 prikaza
Ride2
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/2

Još od ulaska Hrvatske u Europsku Uniju, hrvatsko tržište se prilagođava sve većem broju globalnih trendova koji stupaju i na naše područje. S obzirom na već postojeće usluge taksija i najma vozila, potreba za dodatnim opcijama prijevoza pojavila se prirodno s povećanim dolascima turista, ali i građana koji su transfere isprobali izvan granica Lijepe Naše. S tim trendom u vidu, unutar poslovanja RideCar rent a cara, koji se u kratkom vremenu afirmirao na tržištu najma vozila, pokrenut je projekt Ride2.

Ride2 i rast potražnje za transferima

Projekt Ride2 pod vodstvom Voditelja Projekta Maria Topalovića usmjerit će se na neiskorištene potencijale tržišta transfera. Pojam transfera u inozemstvu je već uvelike raširen, dok je u Hrvatskoj vidljiv značajan porast interesa. Ponuda Ride2 bazira se na organiziranju prijevoza s vozačem na području Hrvatske i Europe, stoga je dostupan na svim većim zračnim lukama u Hrvatskoj. Usluge su u jednakoj mjeri namijenjene putnicima pojedincima koji traže prijevoz u jednom ili dva smjera (primjerice s aerodroma do centra grada) ali ga često koriste i društva koja imaju potrebu za više vozila zbog organiziranih kongresa i evenata. Osim usluge prijevoza putnika, Ride2 nudi mogućnost izleta tijekom kojih putnici imaju organiziran prijevoz s vozačem te turističkog vodiča uz mogućnost obilaženja raspoloživih turističkih atrakcija i događanja. Zbog različitih potreba klijenta Ride2 u svojoj ponudi ima više prilagođenih vrsta vozila: standardna, poslovna, luksuzna, kombi vozila, luksuzna kombi vozila i premium klasu.

Glavni naglasak stavljen je na ljudski faktor koji ima veliku ulogu u kvaliteti usluge, stoga su vozači uvijek uniformirani, licencirani profesionalci s obaveznim znanjem engleskog jezika, koji se brinu da klijenti na svoju lokaciju stignu ugodno, sigurno i uvijek na vrijeme.

Planovi za nadolazeću sezonu

Najproduktivniji period za industriju prijevoza za Ride2 tek stiže s dolaskom turističke sezone. Sklopljeni su ugovori s najvećim svjetskim agencijama te će usluga biti dodatno prezentirana na ITB u Berlinu. Rastom popularnosti Hrvatske na turističkoj karti, aviopromet bilježi dvoznamenkasti rast broja putnika. Za avioputnike, transferi su optimalna opcija prijevoza do destinacije. Samim time, s potpunom sigurnošću je moguće ustvrditi da će se tržište prijevoza nastaviti razvijati u skladu s rastom dolazaka putnika globalnim trendovima.

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu