Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova usluga

RBA omogućila svim korisnicima osobnih kreditnih kartica kupovinu do 12 rata beskamatno

rba banka
Marko Prpić/Pixsell
06.11.2014.
u 10:56

Budući da se na rate mogu raspodijeliti transakcije od tekućeg i prethodnog obračunskoga razdoblja, korisnik ove usluge odluku o podjeli na rate može donijeti i 30 dana od dana kupovine

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) omogućila je svim korisnicima osobnih kreditnih kartica kupovinu do 12 rata beskamatno na svim prodajnim Svaka kupovina RBA osobnim kreditnim karticama iznad 300,00 kuna obavljena u zemlji, inozemstvu ili putem interneta, može se podijeliti na dvije do 12 rata, bez kamata.

Kupovina na rate omogućena je u okviru limita potrošnje po kreditnoj kartici, a korisnici imaju i mogućnost podijeliti transakciju na rate s vremenskim odmakom.

Budući da se na rate mogu raspodijeliti transakcije od tekućeg i prethodnog obračunskoga razdoblja, korisnik ove usluge odluku o podjeli na rate može donijeti i 30 dana od dana kupovine. U minimalni iznos koji je korisnik obvezan platiti po kreditnoj kartici ulazi 3 posto iznosa rate, što korisniku dodatno omogućava da pojedinu ratu otplaćuje i putem revolving kredita.

 

Komentara 2

KA
Karlo47
13:15 19.05.2016.

Istina. Čista glupost. Što ti vrijedi kupovina na rate kad ti odmah odbiju ukupni iznos. Bezveze

CH
Challenger
18:42 19.03.2015.

Čista prevara!!!! Moraš imati gotovinu na kartici i kad kupuješ skinu ti cjelokupan iznos! Onda ideš na internet bankarstvo ili nazoveš njih i podijeliš recimo na 6 rata! E sad slijedi šok! Oni ti iznos kupovine (recimo 600kn) podijele na 6 rata što je 100kn mjesečno ali ti novac tj 500kn što bi trebalo ostati nakon odbitka prve rate ne vračaju nego deponiraju i do tih novaca ne možeš doći !! E sad dali ja njih kreditiram ili oni mene??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije