Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natječaj

Raspisan natječaj za prodaju srpske Galenike

Tablete
Arhiva VL-a
15.12.2009.
u 08:23

Srpska Agencija za privatizaciju objavila je javni poziv zainteresiranim kupcima da do 19 veljače dostave neobavezujuće ponude za kupovinu proizvođača lijekova Galeniku.

Srpska Agencija za privatizaciju objavila je javni poziv zainteresiranim kupcima da do 19 veljače dostave neobavezujuće ponude za kupovinu proizvođača lijekova Galeniku.

Radi se o tenderu čiji je cilj vidjeti ima li uopće zainteresiranih kupaca i što bi oni mogli ponuditi za 70 posto zemunske tvornice lijekova, pišu srpski mediji. Tek poslije otvaranja ponuda bit će raspisan obvezujući natječaj za prodaju Galenike.

Pravo na podnošenje prijava imaju kompanije koje imaju najmanje petogodišnje iskustvo u farmaceutskoj industriji. Prihod od prodaje u lanjskoj godini ne smije im biti manji od 100 milijuna eura ili da je zainteresirani kupac imao na kraju prošle godine ukupnu aktivu pod upravljanjem ne manju od 250 milijuna eura. Investitorima je od ranije poznato da je minimalna cijena za 100 posto Galenike 200 milijuna eura što vrijedi i za raspisani pretkvalifikacijski tender. Bude li zainteresiranih i za 100-postotnu kupovinu, natječaj će biti prilagođen željama i ponudama investitora.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije