Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslovni rezultati

Rameša: Uspjeli smo povećati bilančnu svotu BKS Bank d.d. za 21,6 mil. eura

BKS Bank
BKS Bank
31.03.2014.
u 17:27

U 2013. zabilježili su i snažan porast depozita u Hrvatskoj. Rameša je izjavio kako su volumen depozita uspjeli povećati za značajnih 16 posto, sa 71,3 na 82,7 mil. eura.

Austrijska grupa BKS Bank i njezino hrvatsko društvo kći BKS Bank d.d. uspjeli su 2013.g. povećati bilančnu svotu, priopćila je BKS Bank koja je predstavila poslovne rezultate za 2013. godinu.

- Uspjeli smo povećati bilančnu svotu BKS Bank d.d. za 21,6 mil. eura na ukupno 164,0 mil. eura- ističe Goran Rameša, predsjednik Uprave BKS Bank d.d.., društva putem kojeg BKS Bank vodi bankovno poslovanje na hrvatskom tržištu.

U 2013. zabilježili su i snažan porast depozita u Hrvatskoj.

Rameša je izjavio kako su volumen depozita uspjeli povećati za značajnih 16 posto, sa 71,3 na 82,7 mil. eura.

- Klijenti su osobito dobro primili našu privlačnu ponudu štednih proizvoda- naveo je Rameša.

- Manje zadovoljstva izazvao je razvoj rezultata uslijed porasta kreditnog rizika, iako se banka s porastom od 12,2% na prihodovnoj strani, ali i na rashodovnoj strani snažno borila protiv njega. Tako je BKS Bank d.d. godinu zaključila s gubitkom od 1,14 mil. eura- dodaje BKS Bank u priopćenju. 

>> BKS Bank u proteklih pet godina utrostručila svoju bilančnu svotu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije