Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Investicija

Rajić u logistiku uložio više od 400 milijuna kn

06.10.2015., Zagreb - Otvorenje logisticko-distributivnog centra RALU Logistike i proslava 25. godisnjice poslovanja RALU Logistike. Novi skladisni i logosticki centar otvoren je u Rugvici. Investicija je vrijedna 23 mijuna eura. Zoran Milanovic, Luka Raj
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
07.10.2015.
u 07:00

Čast mi je biti na otvaranju investicije financirane isključivo privatnim kapitalom, istaknuo je premijer Milanović

Tvrtka u vlasništvu Luke Rajića RALU Logistika otvorila je jučer novi logističko-distributivni centar u Rugvici pokraj Zagreba. Rajić kaže da je riječ o greenfield investiciji vrijednoj 150 milijuna kuna, a centar je sagrađen u samo devet mjeseci. Ovom investicijom iznos naših ulaganja u RALU Logistiku premašio je 400 milijuna kuna. Iako to nije bio primarni plan, dan otvaranja ovog centra poklopio se s datumom 5. listopada, kad sam kao mladi poduzetnik 1990. godine osnovao svoju prvu kompaniju, RALU Transporti kazao je Rajić. Svečanost otvaranja centra uveličao je i premijer Zoran Milanović, koji je istaknuo važnost takvih ulaganja za hrvatsko gospodarstvo.

– Čast mi je biti na otvaranju investicije koja je financirana isključivo privatnim kapitalom, što je danas rijetkost kazao je Milanović.

Sam logistički centar RALU-a sastoji se od najmodernijeg skladišta površine 11.500 četvornih metara i pratećih objekata za održavanje vozila površine 1500 kvadrata. Skladišni kapacitet mu je veći od 10 tisuća paleta pod kontroliranim temperaturnim uvjetima za svježu i smrznutu robu te obuhvaća 16 utovarno-istovarnih rampi i tzv. cross-dock te prostor za komisioniranje površine veće od 3000 kvadrata. 

>> Milanović na otvorenju Rajićeva centra: Ovo nije žica, ovo je most koji Hrvatsku spaja s Europom

Komentara 6

SC
schwertransport
07:42 07.10.2015.

Samo da izregulira radno vrijeme vozaca i onda ce biti prava firma...nitko radnika nije niti spomenuo koliko od trideset dana provedu u kamionu...Milanovic se nije sjetio pitat zasto mu 50 kamiona stoji a tako dobra firma...

DU
Deleted user
07:39 07.10.2015.

Tijekom proteklih nekoliko godina tzv.ljevičari su HDZ-u spočitavali ''njihove''tajkune koji su kao opljačkali Hrvatske građane i novac iznijeli van Hrvatske. Kad eto prilike koju nije iskoristio niti Mesić kad je bio na otvaranju Lukine firme u Popovači u pratnji SDP-ovkee Marine Lovrić a predpostavljam da je zaboravio i propustio priliku da u ovoj zgodi priupita Rajića kako je opljačkao u privatizaciji Dukat i bez plaćanja poreza sa stotinama miliona Eura pobjegao u Švicu ili je krenula predizborna kampanja koja košta a Milanović došao naplatit porez?Lp.

DU
Deleted user
07:42 07.10.2015.

Hoće li u kampanji na jaknama i kišobranima ovaj puta pisati SDP-RULA ili RULA-SDP logistika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije