Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suradnja

Radivojević: Očekujemo pomoć od Hrvatske jer ste vi korak ispred

\'23.01.2012., Zagreb - Izvanredni sastanak vlade i mobilnih operatera u Ministarstvu gospodarstva,  Ivan Vrdoljak.  Photo: Zarko Basic/PIXSELL\'
Žarko Bašić/PIXSELL
28.03.2012.
u 12:34

Ministar za prostorno uređenje FBiH susreo se s hrvatskim kolegom Ivanom Vrdoljakom kako bi raspravio o nacrtu prostornog plana FBiH

Ivan Vrdoljak, ministar graditeljstva i prostornog uređenja, održao je danas radni sastanak s Desnicom Radivojevićem, ministrom za prostorno uređenje Federacije Bosne i Hercegovine. Tema sastanka bila je rasprava o nacrtu prostornog plana FBiH za radzbolje od 2008. do 2028. godine.

– Inicijativa da zajedno odradimo sastanak odlična je i zbog nje smo zadovoljni jer se prostori država ispreprliću. Kolegama ćemo prenijeti svoja iskustva i znanja. Ovo je radni sastanak na kojem ćemo dogovoriti detaljne korake suradnje – poručio je Vrdoljak.

Sastanku su uz ministre nazočili i nositelji izrade prostornog plana i predstavnici Zavoda za prostorno planiranje Ministarstva graditeljstva RH.

– Došli smo u prijateljski posjet zemlji s kojom imamo dobre odnose i da riješimo pitanja prostornog plana. Očekujemo pomoć od Hrvatske jer ste vi korak ispred – poručio je Radivojević.

Komentara 6

SA
Savjest
12:54 28.03.2012.

Ovdje još samo nedostaje Ljevica Mrzivojević!

BR
Branimir4444
12:55 28.03.2012.

ne mozemo pomoc sebi, a kamoli drugima

ZE
zelja12
15:22 28.03.2012.

kad treba pomoci onda se sjete hrvatske , a kad ne trbaju pomoc onda su jako brzi svi kako hrvatsku ocrniti , oklevetati , pa natezanje oko peljeskog mosta , jer nece moci dolaziti veliki prekoceanski brodovi , pa ukidanje hrvatima pravo na tel. program i druga prava . Obratite se Tadicu on ce vam sigurno pomoci , poslati ce par Draza i stvar rijesena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije