Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADOVOLJNI ODAZIVOM

Putničke agencije prodale malo aranžmana za luksuzne hotele

Doček Nove u Dubrovniku
Grgo Jelavić/PIXSELL
01.01.2012.
u 18:06

Neke domaće agencije svjedoče da za mnoge luksuzne hotele nije prodan ni jedan ovogodišnji aranžman te da su domaćini u jadranskim visokokategornicima ugostili tek rijetke domaće turiste.

Naše more je i ove godine bilo poželjno novogodišnje odredište za brojne goste koji su staru godinu htjeli ispratiti u najluksuznijim hotelima na Jadranu.

Dosta domaćih gostiju

I dok neke domaće agencije svjedoče da za mnoge luksuzne hotele nije prodan ni jedan ovogodišnji aranžman te da su domaćini u jadranskim visokokategornicima ugostili tek rijetke domaće turiste, iz hotela poručuju drukčije.

Hotel Radisson Blu Resort iz Splita je za novogodišnju noć ugostio 210 gostiju i time popunio svoje kapacitete, a osim grupe The Best i Dj-a, koji su uzvanike zabavljali dugo u noć, organizirana je i novogodišnja lutrija. Gosti su za ovakav doček morali izdvojiti 1800 kuna. U rovinjskom hotelu Lone, također su zadovoljni odazivom.

- Bilo je dosta domaćih gostiju i svi su se odlično proveli uz naše DJ-e - kažu iz hotela koji je u ponudi imao večeru a la carte za 609 kuna i noćenje s doručkom i svečanom večerom za 617 kuna. Sugovornici iz jedne zagrebačke turističke agencije kažu kako nije bilo zanimanja za dubrovački Excelsior po cijeni 2.080 kuna za dva noćenja s doručkom, no iz hotela poručuju kako je hotel bio pun.

Za večeru - 800 kuna

- Svečana večera stajala je 828 kuna i na njoj je bilo dosta domaćih gostiju.

Cijena smještaja sa svečanom večerom ovisila je o agenciji i aranžmanu. U hotelu Dubrovački vrtovi sunca, gdje su pak nastupali Soulfingersi, popunjena je sala za 450 ljudi. Sama večera stajala je 699 kuna, a aranžman koji je uključivao četiri dana i večeru 2.259 kuna. Na večeri su ugostili brojne domaće goste, no strani turisti su ti koji su i ovoga puta ostvarili najviše noćenja, na sreću za jadranske domaćine. Dokaz je to da je naše more i te kako poželjno odredište.

Komentara 3

OB
-obrisani-
07:35 02.01.2012.

Nekim je HDZovcima još ostalo nešto napljačkanog novca, ali otkako nema njihove Diktature poćeli su i sami štedjeti i s pravom se , brinuti za budućnost,jer neće više za njih biti ,ni crnih fondova,ni većih poreza ni ostalih nameta ,a sve iz đepova građana . Nema HDZ pljačke pa nema ni rastrošnosti

DO
doktorica
08:55 02.01.2012.

Svečana večera stajala je 828 kuna i na njoj je bilo dosta domaćih gostiju......baš

Avatar Glina74
Glina74
13:49 02.01.2012.

mene zanima tko kome laži i zašto se laže sve popunjeno kakove samo laži

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije