Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekt Trillenium

Prvi virtualni trgovački centar počeo s probnim radom

trillenium
Trillenium
04.11.2009.
u 13:01

Nakon Hrvatske Trillenium će izaći i na strana tržišta, prije svega kanadsko, čiji bi Trillenium centar u Torontu trebao biti ulaznica za najzahtjevnije tržište, ono u SAD-u.

ZAGREB - Prvi svjetski online 3D trgovački centar pod nazivom Trillenium počeo je danas s probnim radom, i unatoč problemima sa samom prezentacijom virtualne kupovine, pokretači ovog projekta vjeruju u njegovu uspješnost, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Zagrebu.

- Idućih mjesec dana trajat će testiranje koje bi trebalo otkriti sve pozitivne strane, ali što je još važnije i negativne strane virtualnoga trgovačkog centra, koje će nakon toga biti otklonjene, rekao je čelni čovjek cijelog projekta Hrvoje Prpić. Dodao je kako nitko u svijetu još nije napravio sličan "trgovački centar" jer se radi o vrlo složenom poslu koji zahtijeva koordinaciju velikog broja tvrtki.

- Jedanaest tvrtki radi samo na izradi cijelog projekta, a kada se tome doda još 90 tvrtki koje će prodavati svoju robu u centru, možete samo zamisliti koliko je kompleksan taj posao - rekao je Prpić.

Voditelj projekta Tomica Radošević obavijestio je novinare kako je potpisano nekoliko ugovora s vodećim trgovinama Konzumom, Mercatorom, Intersportom, Tehnomaxom, One 2 Playom i drugima, koji su trenutačno u fazi punjenja svojih virtualnih trgovina.

Ponovio je kako se radi se o projektu koji će korisnicima pružati do sada neviđenu mogućnost kupovine na internetu u trodimenzionalnom obliku, no uz samu kupovinu prisutan će biti i socijalni dio poput chata, razmjene podataka, ali i mogućnost održavanja poslovnih sastanaka ili edukativnih programa.

Nakon Hrvatske, Trillenium će izaći i na strana tržišta, prije svega kanadsko, čiji bi Trillenium centar u Torontu trebao biti ulaznica za najzahtjevnije tržište, ono u SAD-u.

Ključne riječi

Komentara 1

PT
Ptica
15:31 04.11.2009.

I dalje NE kupujemo Slovensko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije