Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ADRIS GRUPI ZADOVOLJNI

Prodaja ribe Cromarisa i u krizi rasla 5 posto

Koprivnica: Konferencija Večernjeg lista "Hrvatska kakvu trebamo"
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
30.10.2020.
u 12:45

Ukupni prihodi Adris grupe iznosili su 3,88 milijardi kuna, što je za 19% manje u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje

Sačuvali smo radna mjesta, održali likvidnost, uz iznimno nisku zaduženost te znatan investicijski potencijal, što jamči dugoročnu održivost svih naših poslova, kazao je jučer Marko Remenar, predsjednik uprave Adrisa, ustvrdivši da je u uvjetima globalne gospodarske krize prouzročene pandemijom koronavirusa, u Hrvatskoj i katastrofalnog potresa, Adris grupa u prvih devet mjeseci 2020. ostvarila dobre poslovne rezultate.

Ukupni prihodi Adris grupe iznosili su 3,88 milijardi kuna, što je za 19% manje u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje, dok je konsolidirana neto dobit manja 78,7% i iznosila je 141 milijun kuna.

Croatia osiguranje i Cromaris ostvarili su rast. CO grupa u prvih devet mjeseci ostvarila je neto dobit u iznosu od 292 mil. kuna, 4% više u usporedbi s lanjskim razdobljem, dok je Cromaris i u koronakrizi ostvario rast prodaje od 5%, izvoza za 14% te neto dobit od 5,1 mil. kuna.

Turistički dio poslovanja, zahvaljujući ulaganjima u najviši segment turističke ponude, i u takvim je okolnostima potvrdio vodeću poziciju na hrvatskome tržištu, tvrdi Remenar. No ostvaren je neto gubitak od 29 mil. kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije