Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Probudi poduzetnika u sebi

Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski
Foto: Matija Marcius
30.05.2019.
u 11:48

Više od deset godina izvrsnosti

Interaktivni pristup obrazovanju te individualno praćenje napretka omogućuju stjecanje znanja i vještina potrebnih za razvoj poduzetničkog duha. Takav pristup se primjenjuje i kroz studijske programe na Viskoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski, prvoj visokoškolskoj ustanovi u Republici Hrvatskoj koja je dobila dopusnicu za izvođenje svih svojih studijskih programa putem sustava učenja na daljinu – online studija. Online nastava izvrsna je za zaposlene osobe i sve koji ne mogu sudjelovati na nastavi.

Studenti osnivaju stvarna studentska poduzeća

Pružanjem poslovnih, tehničkih i obrazovnih usluga, studentima se olakšava donošenje odluka i suočavanje s izazovima poslovnog svijeta. Kvalitetni preddiplomski i diplomski programi pripremaju studente za stvarne potrebe tržišta rada te potiču poduzetništvo stvaranjem pozitivnog poslovnog okruženja. Na Visokoj školi Nikola Šubić Zrinski kreativni studenti imaju priliku predstaviti svoje poslovne ideje i voditi vlastita poduzeća do završetka studija, a potom ih bez naknade preuzeti kao svoja, dok troškove početne investicije snosi Visoka škola.

Podrška BIZ poduzetničkog inkubatora

U sklopu Visoke škole Nikola Šubić Zrinski studenti imaju podršku u vidu inkubacijskih usluga zahvaljujući BIZ poduzetničkom inkubatoru  usmjerenom na stjecanje aplikativnog znanja i kompetencija potrebnih za samostalno upravljanje malim i srednjim poduzećem. Mentorska podrška osigurana je za sve studente, a uključuje primjenu dualnog sustava obrazovanja, karijerno savjetovanje i brojne tematske radionice.

Više od deset godina izvrsnosti

Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski bilježi više od deset godina uspješnog djelovanja, a studentima nudi mogućnost odabira između preddiplomskog stručnog studija Ekonomija poduzetništva te specijalističkih diplomskih stručnih studija Management malih i srednjih poduzeća i Projektni menadžment, a svi studiji se mogu studirati redovno, izvanredno ili online.

Sve detalje možete pronaći na: www.zrinski.org/nikola i službenoj Facebook stranici nikola.subic.zrinski.org

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije