Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prilika za poslodavce koji cijene svoje radnike: dodjeljuje sa 100.000 kuna za Naj radnika Hrvatske

Mali svjetionik
Foto: Promo
1/6
09.09.2021.
u 16:00

Kao i prethodnih godina, 2021. će u sklopu projekta Mali svjetionik biti podijeljene 3 nagrade za troje izuzetnih zaposlenika: 100.000 za prvo, 10.000 za drugo te 5.000 kuna za treće mjesto.

Projekt se provodi s ciljem promicanja optimizma u Hrvatskoj i pronalaska individualaca koji svojim radom, etikom i velikim srcem čine svoju zajednicu boljim mjestom. Kao što je svrha svjetionika pokazati put i pružiti optimizam, tako je svrha ove nagrade pokazati Hrvatskoj one ljude čija osobnost inspirira i ulijeva nadu ne samo u budućnost već i u sadašnjost.

Prilika je ovo i za poslodavce koji svojim radnicima žele pokazati da su svjesni njihove važnosti za rad firme, da ih cijene i da stoje iza njih, jer im omogućava da pokažu zahvalnost na njihovoj predanosti i zalaganju tako što ih prijave.

Foto: Arena Hospitality Group

Sam je proces prijave vrlo jednostavan – dovoljno je da kolega ili prijatelj putem web stranice www.malisvjetionik.hr podnese prijavu kroz koju će odgovarajući na pitanja organizatora objasniti zašto baš ta osoba zaslužuje titulu Naj radnika. Prema organizatoru, znat ćete da je osoba vrijedna prijave ako uljepšava dan svojim suradnicima, predstavlja uzor u ponašanju, promiče vrijednosti i načela poštenja, morala i etike i sl.

Prijave će biti otvorene do 26.9., nakon čega će komisija suziti sve prijave na finaliste - Top 10 Naj radnika. Zatim slijedi glasanje javnosti, a dobitnik će temeljem tih glasova biti proglašen 12.11.2021. 

Foto: Arena Hospitality Group

Podsjećamo, prošle je godine pobijedila Ivanka Pole iz „Tiska“ za koju je stiglo nekoliko prijava među kojima su bile prijave od strane kolega, kupaca i poslodavca: 'Čak i kad mi je dan loš ona ga u sekundi popravi svojom pozitivnom energijom i ljubaznošću. Uvijek se rado vraćam na istu lokaciju, iako Tisak kiosk imam na svakom koraku. S vremenom kupujući kod ovakve pozitivne osobe stvoriš i jednu vrstu vjernosti i ne možeš tako lako otići na drugi kiosk.'

Ako ste čitajući o ovom projektu imali na pameti nekoga tko je za vas Naj radnik, ne čekajte, prijavite ga za nagradu Mali svjetionik!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije