Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Prilika za poslodavce koji cijene svoje radnike: dodjeljuje sa 100.000 kuna za Naj radnika Hrvatske

Kao i prethodnih godina, 2021. će u sklopu projekta Mali svjetionik biti podijeljene 3 nagrade za troje izuzetnih zaposlenika: 100.000 za prvo, 10.000 za drugo te 5.000 kuna za treće mjesto.
09. rujna 2021. u 16:00 116 prikaza
Mali svjetionik
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/6

Projekt se provodi s ciljem promicanja optimizma u Hrvatskoj i pronalaska individualaca koji svojim radom, etikom i velikim srcem čine svoju zajednicu boljim mjestom. Kao što je svrha svjetionika pokazati put i pružiti optimizam, tako je svrha ove nagrade pokazati Hrvatskoj one ljude čija osobnost inspirira i ulijeva nadu ne samo u budućnost već i u sadašnjost.

Prilika je ovo i za poslodavce koji svojim radnicima žele pokazati da su svjesni njihove važnosti za rad firme, da ih cijene i da stoje iza njih, jer im omogućava da pokažu zahvalnost na njihovoj predanosti i zalaganju tako što ih prijave.

Mali svjetionik | Autor : Promo Foto: Promo

Sam je proces prijave vrlo jednostavan – dovoljno je da kolega ili prijatelj putem web stranice www.malisvjetionik.hr podnese prijavu kroz koju će odgovarajući na pitanja organizatora objasniti zašto baš ta osoba zaslužuje titulu Naj radnika. Prema organizatoru, znat ćete da je osoba vrijedna prijave ako uljepšava dan svojim suradnicima, predstavlja uzor u ponašanju, promiče vrijednosti i načela poštenja, morala i etike i sl.

Prijave će biti otvorene do 26.9., nakon čega će komisija suziti sve prijave na finaliste - Top 10 Naj radnika. Zatim slijedi glasanje javnosti, a dobitnik će temeljem tih glasova biti proglašen 12.11.2021. 

Mali svjetionik | Autor : Promo Foto: Promo

Podsjećamo, prošle je godine pobijedila Ivanka Pole iz „Tiska“ za koju je stiglo nekoliko prijava među kojima su bile prijave od strane kolega, kupaca i poslodavca: 'Čak i kad mi je dan loš ona ga u sekundi popravi svojom pozitivnom energijom i ljubaznošću. Uvijek se rado vraćam na istu lokaciju, iako Tisak kiosk imam na svakom koraku. S vremenom kupujući kod ovakve pozitivne osobe stvoriš i jednu vrstu vjernosti i ne možeš tako lako otići na drugi kiosk.'

Ako ste čitajući o ovom projektu imali na pameti nekoga tko je za vas Naj radnik, ne čekajte, prijavite ga za nagradu Mali svjetionik!

Gužve na graničnom prijelazu s BiH u Slavonskom Brodu
vrijede do 30. rujna
Nacionalni Stožer donio šest odluka. Provjerite koje su nove mjere na snazi
SPAR i INTERSPAR
Kupujmo domaće
Kako uopće prepoznati je li domaće zbilja domaće, te zašto uopće kupovati domaće proizvode? Donosimo odgovore na pitanja