Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
telekom

Preslagivanje u Optimi: Većinski vlasnik opet i na čelu uprave

Goran Jovičić
Arhiv VL
08.07.2010.
u 14:16

Novim predsjednikom uprave imenovan je Matija Martić, a dosadašnji predsjednik uprave Goran Jovičić preuzima ulogu člana uprave za tehniku.

Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora donesena je odluka o imenovanju novog predsjednika uprave Optima Telekoma.

Novim predsjednikom uprave imenovan je Matija Martić, a dosadašnji predsjednik uprave Goran Jovičić preuzima ulogu člana uprave za tehniku. Gospodin Damir Bokšić ide na funkciju predsjednika uprave tvrtke kćeri Optima Direct d.o.o.

Novi predsjednik uprave Matija Martić ističe da njegov dolazak u upravu predstavlja preslagivanje snaga kojim će se trenutačno liderska pozicija OT-a još više povećati dodatnim prodajnim aktivnostima i jačanjem ponude kroz nove servise.

Ovim se nastavlja daljnji kontinuitet i strategija povećanja tržišnog udjela, a koji bi Optima Telekomu trebao osigurati dodatni rast na tržištu fiksne telefonije, naglasio je novi predsjednik prave Matija Martić.

Na redovitoj Glavnoj skupštini Optima Telekoma izabrani su članovi Nadzornog odbora. Novom predsjednicom Nadzornog odbora imenovana je Nada Martić, zamjenik predsjednice je Marijan Hanžeković i Ivan Martić kao član, stoji u priopćenju te tvrtke.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije