Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne lete

Prepucavanje Moskve i Minska prizemljilo putničke zrakoplove

'slavonija-06.05.2009.osijek,hrvatska,slijetanje i polijetanje prvog zrakolpova irske zrakoplovne tvrtke ryanair na osjeckom aerodromu klisa, Photo: Davor Javorovic/Vecernji list'
Davor Javorović/PIXSELL
26.03.2012.
u 13:41

Rusija je zabranila bjeloruskoj nacionalnoj zrakoplovnoj kompaniji Belavia da obavlja letove iz Moskve

Trzavice na relaciji Rusija – Bjelorusija rezultirale su prekidom zrakoplovnih linija između Moskve i Minska, prenosi portal Sarajevo-x.

Rusija je naime zabranila bjeloruskoj nacionalnoj zrakoplovnoj kompaniji Belavia da obavlja letove iz Moskve, na što je Bjelorusija odgovorila ukidanjem zrakoplovnih dozvola svim ruskim zrakoplovnim prijevoznicima.

Pregovori dviju strana su u tijeku, svi su zrakoplovi prizemljeni, a letovi otkazani.

Bjelorusko ministarstvo prometa objavilo je da je Rusija prekinula zrakoplovni promet između Moskve i Minska jer želi povećati broj letova na tim destinacijama, dok Minsk ne pristaje pozivajući se na međudržavni sporazum o ograničenom broju letova.

Komentara 4

OB
-obrisani-
15:55 26.03.2012.

Bjeloruski diktator Aljaksandar Lukašenko protjeruje europske diplomate, zatvara slavine za prolaz ruskomu plinu, sprječava ruske avione da lete iznad bjeloruskoga zračnoga prostora. U stanci između prethodnih aktivnosti zatvara opozicijske čelnike, osuđuje na smrt sumnjive teroriste, ne šljivi za ljudska prava.. Istodobno je nezaposlenost u Bjelorusiji na rekordno niskoj razini. I ti sada budi pametan...

OB
-obrisani-
15:57 26.03.2012.

Isprika, bjeloruski se predsjednik preziva Lukašenka. \"Lukašenko\" predstavlja rusificiranje njegova prezimena, što je samo pokazatelj da su prava malih naroda zadnja rupa na vrbovoj svirali!

OB
-obrisani-
20:01 26.03.2012.

Lukašenka štiti bjeloruske interese,a logično je da \"veliki brat\" želi biti više \"ravnopravniji\" od manjeg brata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije