Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekološka svijest

Predstavljen koncept energetski učinkovitog grijanja

radijator
Arhiva Večernjeg lista
16.12.2009.
u 14:30

Rastuće cijene fosilnih goriva, novi propisi za očuvanje energije, nesigurnost oko resursa te povećana ekološka svijest sve više i više motiviraju ljude da osiguraju da im se domovi griju pouzdano i neovisno o trenutačnoj situaciji s opskrbom.

Tvrtka Schiedel AG predstavila je ovog vikenda svoj koncept energetski učinkovitog grijanja na Konferenciji o klimatskim promjenama Ujedinjenih naroda u Kopenhagenu, te je paralelno sudjelovala i na prodajnom sajmu Bright Green kao jedini proizvođač sustava dimnjaka, priopćili su iz tvrtke.

Rastuće cijene fosilnih goriva, novi propisi za očuvanje energije, nesigurnost zbog resursa te povećana ekološka svijest sve više i više motiviraju ljude da osiguraju da im se domovi griju pouzdano i neovisno o trenutačnoj situaciji s opskrbom.

Iz Schiedela poručuju kako su svjesni  tih potreba i odgovornosti za održivi razvoj pa u svom proizvodnom asortimanu nude širok spektar proizvoda koji pomažu da se bitno smanje troškovi grijanja, a koji su istovremeno ekonomični i klimatski prihvatljivi.

- Konferencija i sajam Bright Green, koji su oboje posvećeni raspravi o budućnosti našeg planeta, pružaju idealno okruženje za uvođenje naših inovacija u području tehnologije dimnjaka i dimnih plinova - istaknuo je Mario Wallner, glavni izvršni direktor Schiedela AG.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar drInternet
drInternet
15:07 16.12.2009.

Prikriveno oglašavanje je kažnjivo u nekim sretnijim zemljami.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije