Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjerovao u uspjeh

Povjerenje u tvrtku platio 200.000 kuna i isplatilo mu se

AD Plastik
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
21.04.2015.
u 10:50

Došen je kupio 2120 donica kompanije čije poslovanje vodi - stečene dionice predstavljaju 0,05048% temeljnog kapitala solinske tvrtke.

Daljnji rast prihoda uz profitabilnost zahvaljujući aktivnostima na postojećim tržištima, ali i prodoru koji se očekuje na neka nova tržišta, planovi su AD Plastika za 2015. godinu, javlja Poslovni dnevnik.

Potvrdio je to Poslovnom dnevniku predsjednik Uprave AD Plastika Marinko Došen u svojem pismenom očitovanju pojašnjavajući jučerašnju informaciju zašto se i on odlučio na kupnju jednog paketa dionica ove kompanije. Naime, solinskoj je tvrtki ovaj tjedan započeo u znaku indikativne informacije na Zagrebačkoj burzi jer je riječ o kupnji dionica AD Plastika od njezina predsjednika Uprave Došena koji je na tu funkciju imenovan prije dva mjeseca. 

Došen je kupio 2120 dionica kompanije čije poslovanje vodi - stečene dionice predstavljaju 0,05048% temeljnog kapitala solinske tvrtke.  No, sam potez privlači pozornost zato što se potvrđuje kako i menadžeri te kompanije, uvjereni u perspektivnost te dionice, samoinicijativno u nju investiraju, ne čekajući na nagradu u vidu trezorskih dionica što je Poslovnom dnevniku Došen i potvrdio, dodajući da je cijena dionice iznosila 103 kune, što znači da ga je ova akvizicija stajala oko 200.000 kuna, piše Poslovni dnevnik.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije