Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prilika za sve

Pred vratima: IKEA u Zagrebu zapošljava još 22 radnika

Ikea
Duško Marušić/VLM/PIXSELL
04.10.2013.
u 17:30

Švedski proizvođač namještaja otvorio je 11 pozicija za ukupno dvadeset i dvoje radnika.

IKEA je danas na svojim web-stranicama www.ikeaandme.hr otvorila natječaj za novi val zapošljavanja u budućoj robnoj kući u Zagrebu. Poslovni dnevnik piše da je švedski proizvođač namještaja otvorio 11 pozicija za ukupno dvadeset i dvoje radnika. Natječaj je otvoren do 13. listopada 2013., a traže se radnici u odjelima Logistike, Prodaje, Financija i Upravljanja poslovnim procesima te odjelu IKEA Hrane (restoran, bistro i švedska trgovina hranom).

– Nakon zapošljavanja voditeljskog tima robne kuće, na natječaju održanom tijekom 2011. godine kada smo za ukupno 8 pozicija dobili gotovo 2500 prijava iz 23 zemlje, ovo je prvi od nekoliko većih valova zapošljavanja koji će uslijediti u sljedećem razdoblju – navodi se u priopćenju.

U IKEI su istaknuli da se će zapošljavanje vršiti na njihov uobičajen način. Nakon pregleda životopisa koji se šalju putem stranice www.ikeaandme.hr uslijedit će telefonski i intervjui licem u lice. Nakon toga slijedit će testiranje u tzv. Evaluacijskom centru gdje će se osim poslovnih vještina gledati i usklađenost osobnih vrijednosti kandidata s onima tvrtke IKEA.

Sljedeći natječaj za radna mjesta u tvrtki IKEA bit će već u studenom ove godine, kada će kompanija zapošljavati 15 kolega u odjelima odnosa s kupcima i dizajna interijera. Najveći natječaj za radna mjesta biti će početkom iduće godine kada će IKEA započeti zapošljavanje 200-tinjak zaposlenika robne kuće. IKEA robna kuća u Zagrebu otvorit će se u ljeto 2014. godine, na istočnom ulazu u grad Zagreb kod Ivanje Reke. Ukupno će zaposliti oko 300 ljudi.

>>Počinje odbrojavanje - Započela je izgradnja IKEE u Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije