Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika transformacija

Poziv za prvi HUP-ov Industry Day

Industry Day
04.06.2021.
u 14:02

Industrija prolazi veliku transformaciju poslovanja zbog digitalne i zelene tranzicije, a u narednom razdoblju EU fondovi trebali bi imati važnu ulogu u jačanju izvozne konkurentnosti.

Pozivamo vas na prvi HUP-ov Industry Day na temu „Koje su prilike za industriju u novoj financijskoj perspektivi 2021.- 2027. – putokaz kroz EU fondove”. Događanje organiziraju HUP- Udruga elektroindustrije i HUP-Udruga metalne industrije, a bit će održano 11. lipnja 2021. s početkom u 11:30 sati u HUP-u.

Industrija prolazi veliku transformaciju poslovanja zbog digitalne i zelene tranzicije, a u narednom razdoblju EU fondovi trebali bi imati važnu ulogu u jačanju izvozne konkurentnosti. Na konferenciji će iskusni članovi HUP-a podijeliti saznanja o prihvatljivim vrstama investicija i potencijalnim izvorima financiranja iz EU fondova (RRF, VFO, Investicijski fond, Modernizacijski fond). Predstavit će prilike u okviru prilagodbe klimatskim promjenama i kružnog gospodarstva, odnosno pojasniti troškovnu i tržišnu korist upravljanja ugljikovim otiskom. Uz to, dat će korisne savjete za digitalnu transformaciju poslovanja i ukazati na kritične korake koji su potrebni da bi proces uspješno funkcionirao u praksi.

Na panel raspravi, stručnjaci i uspješni industrijalci razgovarat će o tome što je potrebno poduzeti da bi se uklonile slabosti industrije, odnosno iskoristila šansa generacije za industrijski zaokret koji će dovesti do porasta inovativnosti i široke primjene Industrije 4.0. Dat će i svoje viđenje tko je u centru industrijske transformacije – ljudi ili tehnologija.

Prijenos možete pratiti i na HUP-ovom Youtube kanalu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije