Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Postanite dio uspješnog Gumiimpex-GRP tima!

Postanite dio uspješnog Gumiimpex-GRP tima!
Foto: Promo
1/2
31.05.2018.
u 07:45

Najsuvremeniji vulkanizerski servisi na Žitnjaku za putnička i teretna vozila s besplatnom dijagnostikom optike za osobna vozila te automatskim praonicama traže radnike.

Vulkanizerski servisi opremljeni su najkvalitenijom opremom poznate marke "Hunter" za montažu i balansiranje svih vrsta vozila, te ponudom svih vrsta guma svjetskih poznatih marki od Goodyeara, Dunlopa, Save, Michelina, Bridgestone, Hankooka i sl.

Svako putničko vozilo u vulkanizerskom servisu Gumiimpex-GRP u Zagrebu, Slavonska avenija 26/5 dobiva i bonus uslugu – besplatnu provjeru ispravnosti optike vozila. U nekoliko minuta visokosofisticirana oprema snima vozilo i vozač dobiva pismeni izvještaj sa skicom stanja optike vozila koja upućuje na to treba li pristupiti podešavanju geometrije kotača, tzv. optike vozila ili je vozilo po tom pitanju u redu.

Foto: Promo

Gumiimpex-GRP svoju ponudu je proširio i automatskom linijom za pranje teretnih vozila i putničkih vozila. Korisnici u autopraonicama mogu koristiti usluge automatskog vanjskog pranja vozila, podnog i krovnog pranja vozila, unutarnjeg čišćenja te kemijskog čišćenja svih vrsta vozila.

Ekološka osvještenost poduzeća nije stala samo na reciklaži otpadnih guma, već ima i svoje vlastite solarne elaktrane, obnavlja teretne gume i svojim kupcima nudi i AdBlue, ekododatka koji se koristi pri sagorijevanju goriva u motornim vozilima, čime se znatno smanjuju emisiju CO2 i čuvaju motori vozila, na ovoj će lokaciji moći puniti svoje spremnike ekozaštitnim sredstvom.

Prostrano skladište omogućuje kvalitetnu i brzu uslugu za sve kupce auto guma ali i za kupce gumeno tehničkim proizvodima i uslugama za fizičke i pravne osobe.

Profesionalni standard usluga ujednačene kvalitete postiže se stalnim educiranjem i stručnim treninzima zaposlenika u servisima koji su u svakom trenutku spremni pružiti usluge na svim vrstama vozila i pneumatika.

Oba vulkanizerska servisa, za putnički i teretni program, organizirani su i rade prema najvišim standardima kvalitete, što je potvrđeno Michelinovim međunarodnim certifikatom.

Foto: Promo

Vaš poslovni koraci mogu se kretati i na našem uspješnom poslovnom putu, ako ste vulkanizer/automehaničar ili radnik u autopronici. Detaljnije informacije o otvorenim radnim mjestima možete pročitati na službenim stranicama Gumiimpex-GRP-a www.gumiimpex.hr , a prijave slati na info@gumiimpex.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije