Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širenje

Podravka ne želi potvrditi da finalizira preuzimanje Žita

07.07.2014., London, Velika Britanija - Predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mrsic ispred zgrade EBRD-a u Londonu.
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
30.03.2015.
u 20:58

Slovenski mediji pišu da je koprivnička tvrtka pred zaključenjem posla. Iz Slovenskog državnog holdinga, koji vodi postupak prodaje Žita, danas su poručili da se pregovori i dalje vode

Smatramo da trenutačno ne postoje nikakve cjenovno osjetljive informacije o kojima bismo trebali informirati javnost, diplomatskim rječnikom odgovorili su danas iz uprave koprivničke Podravke na izravno pitanje Poslovnog dnevnika jesu li točne informacije objavljene u slovenskim dnevnim novinama Finance da su pred zaključenjem ugovora o preuzimanju ljubljanskog Žita.

Podatak da razgovori o kupoprodaji jedne od najvećih slovenskih prehrambenih tvrtki, u kojoj državni fondovi još prisvajaju većinski vlasnički udjel, ipak nisu ušli u veliki finale tijekom današnjeg dana javno je opovrgnuo i Slovenski državni holding (SDH), koji vodi sam postupak prodaje ljubljanskog Žita.

I dalje se pregovara, a u tržišnoj utakmici za kupnju najveće slovenske pekarsko-konditorske grupacije ostala su dva najbolja ponuđača, stoji u priopćenju SDH.

>> Podravka kupuje dionice slovenskog Žita za 65 milijuna eura?

Komentara 1

R0
R00kie
21:14 30.03.2015.

podravka samo naprijed! vise pricajmo o gospodarstvu a manje o glupostima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije