Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugu godinu zaredom

Počele prijave za izbor EY poduzetnika godine

Sumina i Vučinić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
09.09.2015.
u 15:15

Kandidati se mogu prijaviti sami ili ih može nominirati netko drugi, a sudjelovanje je besplatno.

EY Hrvatska drugu godinu zaredom će odabrati najboljeg poduzetnika u zemlji koji će nas predstavljati na svjetskom izboru za najboljeg poduzetnika sljedeće godine u Monte Carlu.

Ove godine na izboru za najboljeg poduzetnika za 2014. godinu u Monte Carlu predstavljao nas je dvojac iz tvrtke Nanobit - Alen Sumina i Zoran Vučinić. Tvrtku su osnovali 2008. godine, kada je započela izrada prve aplikacije, a od tada su se nanizale sljedeće igrice koje su dobile niz priznanja. Neprestano rastu, pa su posljednjih godinu dana udvostručili prihode i broj zaposlenih. Prijave poduzetnika traju do kraja listopada, nakon čega će se s njima odraditi intervju, a ove godine sedmeročlani žiri odlučit će o konačnom izboru i najboljem poduzetniku.

Uz predsjednika uprave Atlantic grupe Emila Tedeschija, poduzetnike Nenada Bakića i Saše Cvetojevića te direktorice EBRD-a za Hrvatsku Vedrane Jelušić Kašić i dekana Ekonomskog fakulteta Lajoša Žagera žiriju su se ove godine pridružili i prošlogodišnji pobjednici A. Sumina i Z. Vučinić.

Kandidati se mogu prijaviti sami ili ih može nominirati netko drugi, a sudjelovanje je besplatno. Moraju ispunjavati uvjete poput ostvarenog poslovnog uspjeha tvrtke, imati značajan vlasnički udio u tvrtki, koja ne smije biti podružnica ili predstavništvo strane tvrtke, treba aktivno poslovati barem tri godine i imati najmanje 20 zaposlenih. 

>> Alan Sumina i Zoran Vučinić iz tvrtke Nanobit ponijeli titulu EY poduzetnika godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije