Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga za projektni menadžment

PMI Forum – mjesto razmjene znanja i networkinga voditelja projekata

PMI Forum
Foto: Promo
11.07.2017.
u 13:34

Ovogodišnji forum pod nazivom „Vještine iz rukava uspješnog voditelja projekata“ održava se od 13. do 15. studenoga u zagrebačkom Plaza Event Centru (ex. Hypo)

Udruga za projektni menadžment PMI Hrvatska jedanaestu godinu zaredom organizira PMI Forum, mjesto networkinga i razmjene znanja na temu poslova upravljanja projektima. Ovogodišnji forum pod nazivom „Vještine iz rukava uspješnog voditelja projekata“ održava se od 13. do 15. studenoga u zagrebačkom Plaza Event Centru (ex. Hypo). Organizator očekuje oko 500 sudionika iz Hrvatske, Austrije, Slovenije, Njemačke, Srbije, Rumunjske, Bosne i Hercegovine, Poljske i drugih zemalja.

PMI Forum je kombinacija konferencijskog formata i radionica koje polaznicima daju primjenjiva praktična znanja. Raspored sudionicima ostavlja dovoljno vremena i za druženje i komunikaciju s kolegama, što je jedna od ključnih vrijednosti Foruma kao najvećeg regionalnog okupljanja voditelja projekata. Središnji konferencijski dan rezerviran je za predavanja i panele na kojima će sudjelovati domaći i strani stručnjaci, među kojima su Vedrana Jelušić Kašić (EBRD), Agnieszka Gasperini (Region PMI Mentor), Catalin-Teodor Dogaru (TSP smartprojects.ro), Andreas Madjari (Germany PMI Chapter) Marija Bajica (PMI Hrvatska) i Mitja Kumar (Deloitte).

Prvi i treći programski dan rezervirani su za čak četiri radionice. U ponedjeljak, 13. studenoga, Željko Trogrlić i Stanislav Strešnjak polaznicima će objasniti kako agilno voditi projekte i postaviti zahtjeve tijekom interaktivne radionice Agilna procjena i planiranje. Tatjana Kotarski vodit će radionicu Kako postati i ostati uspješan voditelj projekata na kojoj će sudionici savladati temelje vođenja projekata i naučiti kako postići što bolje rezultate u kompleksnim okruženjima.

U srijedu, 15. studenoga na rasporedu su dvije paralelne radionice. Tihana Dragičević će tijekom radionice SDI: Zašto radimo to što radimo, sudionike naučiti više o SDI metodi za učinkovito prevladavanje konflikata, koja je korisna u predviđanju kriznih situacija u projektnim i vanprojektnim timovima. Istovremeno će španjolski predavač Alfonso Bucero tijekom radionice Kako razviti vještine utjecaja za uspjeh projekta otkriti tajne uspješnog utjecaja na druge koji je često presudan i za poslovni uspjeh.

Prijave za PMI Forum otvorene su i svi zainteresirani se mogu prijaviti online. Trenutno za sve traje Early Bird period povoljnijih cijena, a sve do kraja prijava studenti ostvaruju čak 70% popusta na cijenu kotizacije.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije