Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Plaća od 45.000 kn može biti tvoja!

Na ovoj ćete poziciji preuzeti punu odgovornost za pravodobno i točno izvještavanje o financijskim rezultatima i ostvarivanju godišnjih financijskih ciljeva
18. lipnja 2019. u 14:43 1 komentara 833 prikaza
Posao
Foto: Getty Images

Johnson Controls raspisao je natječaj na poziciji: OTC Director (Order to Cash, Credit & Collections, AR) (m/ž) u Bratislavi, u Slovačkoj. Prijave se zaprimaju do 13.07.

Na ovoj ćete poziciji preuzeti punu odgovornost za pravodobno i točno izvještavanje o financijskim rezultatima i ostvarivanju godišnjih financijskih ciljeva. Postavit ćete strukturu koja će podržavati tekuće aktivnosti, upravljat ćete, motivirati i razvijati članove svoga tima. Od vas se također očekuje kontinuirano poboljšanje kvalitete odjela za financijsko izvještavanje i kontrolno okruženje. Traži se osoba koja ima završen preddiplomski ili diplomski studij (master) iz traženog područja, iskustvo rada u golemoj korporaciji te pet do deset godina iskustva na poziciji visokog menadžmenta.

Mjesečna primanja iznose 6000 eura odnosno 45.000 kn! Stoga, provjerite uvjete prijave na linku i na vrijeme aplicirajte.

Ako vas zanimaju ostale zanimljive pozicije, poput voditelja poslovnice (m/ž), Senior Sales Assistanta (m/ž), medicinske sestre (m/ž), potražite ih na portalu posao.hr i pravovremeno izvršite prijavu.

Sretno!

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
  • sokodnaranče:

    Štakorsko poticanje na odlazak. Jednog dana ćemo shvatit da su mediji kao VL sukrivac za lošu demografiju. Zašto niste objavili ime i prezime autora??