Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

PIP-u medalja za inovativnost u borbi protiv koronavirusa

PIP
Foto: Promo
1/4
08.09.2020.
u 08:59

Svjetska federacija inovatora raspisala je međunarodni natječaj ''Inoventions VS Corona'' pod sloganom ''Be part of solution''. Inicijativa “Invention Contest for the Benefit of Humanity Against COVID-19” pokrenuta je kako bi se iskoristila kreativnost inovatora u borbi protiv posljedica pandemije uzrokovane bolesti COVID-19.

Tvrtka PIP je na natječaj prijavila Unimast, jedan od proizvoda prirodne kozmetike Dermapip iz linije Farmakol. Višenamjenska mast Unimast je prepoznata i nagrđena brončanom medaljom za inovacije od strane Svjetske federacije inovatora u sklopu navedenog međunarodnog natječaja na koji su se odazvali inovatori iz 35 zemalja svijeta s 202 prijave.

„Iznimno smo ponosi na osvojenoj medalji te je to rezultat našeg rada i inovatorstva u Farmakol liniji. Mnogi od naših Farmakol proizvoda nosioci su brojnih medalja za inovatorstvo te je ovo nastavak tog uspješnog niza. Medalje su produkt sveobuhvatnog pristupa stvaranju novih proizvoda u kojem se primjenjuje iskustvo apiterapije i nova saznanja o djelovanju pčelinjih proizvoda“, istaknuli su u PIP-u.

Foto: Arena Hospitality Group

Ivan Bračić, osnivač tvrtke PIP, također i inovator, zajedno sa suradnicima radi na osmišljavanju novih proizvoda te svake godine tvrtka na tržište lansira 2 do 3 nova proizvoda.

„Krenuli smo vrlo ambiciozno u 2020. godinu s velikim planovima koje smo, usprkos globalnim problemima uzrokovanim pandemijom, ostvarili. Unimast i Kardiopip kapsule te repelenti PikoStop i PikoStop Kids, našli su svoje kupce vrlo brzo nakon izlaska na tržište. Razlog tome je što linija Farmakol postoji već dugi niz godina i zadobila je povjerenje kupaca. Kvaliteta, učinkovitost te pristupačnost, glavne su odlike ove linije, stoga svaki novi proizvod pobudi veliki interes kod kupaca“, kažu u  PIP-u te kako s ovom nagradom ne prestaju inovacije i osmišljavanje novih proizvoda.

Treba istaknut kako raste potreba za inovativnim rješenjima jer je tržište sve zahtjevnije i čini veliki zaokret upravo prema pčelinjim proizvodima. Stoga će, poručuju, visoka kvaliteta, provjereni sastojci i unapređenje proizvoda temeljeno na znanstvenim činjenicama o djelotvornosti, biti put kojim se nastavlja daljnji razvoj inovacija  tvrtke PIP.

Foto: Arena Hospitality Group

 

Unimast je više namjenskoj masti čija je primarna funkcija zaštita kože ruku izložene težim uvjetima poput nošenja jednokratnih zaštitnih. Glavna karakteristika ovog proizvoda je prirodni sastav koji, osim što osigurava zaštitu kože, umiruje reakcije na koži te potiče obnavljanje. Kao i svaki proizvod iz Derapip linije, Unimast je jedinstvenog prirodnog sastava na bazi pčelinjih proizvoda – pčeliji vosak, propolis, matična mliječ s dodatkom ekstrakta nevena i kamilice te alantoina.

Alantoin je sastojak koji se u kozmetici koristi već 70 godina te ima dokazanu ulogu u umirivanju i zacjeljivanju kože.  Propolis ima antivirusna i antimikrobna svojstva, matična mliječ je pravi koncentrat hranjivih tvari i vrlo blagotvorno djeluje na kožu, pčelinji vosak štiti kožu od isušivanja te pruža zaštitu od brojnih vanjskih čimbenika, neven smanjuje crvenilo, djeluje protuupalno i umirujuće, dok aktivna tvar iz kamilice bisabolol djeluje izrazito protuupalno i regenerira kožu.

Foto: Arena Hospitality Group

Ključne riječi
PIP

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije