Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Small & Medium Business Forum

Pierluigi Collina specijalni je gost konferencije Poslovnog dnevnika!

Pierluigi Collina
Poslovni.hr
07.09.2015.
u 13:52

Jeste li ikad razmišljali o tome koliko ima sličnosti u donošenju financijskih odluka i onih na nogometnom terenu? Vjerojatno niste, ali najbolji sudac svih vremena Pierluigi Collina jest. Prema njemu, nogometni sudac i menadžer nalaze su u gotovo istoj situaciji. Odluke moraju donijeti brzo, pod pritiskom, znajući da o njima ovisi uspješnost cijele igre ili poslovanja.

A kako to zapravo funkcionira u praksi možete više saznati direktno od Pierluigija Colline koji će biti specijalan gost na konferenciji Poslovnog dnevnika Small & Medium Business Forum, koja će se 6. listopada održati u Maloj dvorani Lisinski. Iako se mnogi vjerojatno pitaju što bivši talijanski sudac koji je šest puta bio proglašena za najboljeg suca godine ima zajedničko s poduzetništvom, malo tko zna da je Collina prije svoje sudačke karijere bio financijski savjetnik.

Na Sveučilištu u Bolognji diplomirao je ekonomiju i bavio se financijskim biznisom sve dok nije uvršten na FIFA-inu ljestvicu sudaca. Nakon što je 2008. napustio sudačku karijeru, ponovno se vratio poslu financijskog savjetnika.

Više o konferenciji saznajte ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije