Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rovinj

Pierluigi Collina gostuje na Weekend Media Festivalu

Pierluigi Collina
Reuters/Pixsell
31.08.2010.
u 16:17

U Hrvatsku dolazi kao glasnogovornik kompanije MasterCard. Na predavanjima objašnjava svoje inovativne i pedantne tehnike priprema za utakmice, a iste tehnike savjetuje i u poslovnom svijetu.

Talijan Pierluigi Collina, jedan od najpoznatijih sudaca na svijetu i sudska nogometna zvijezda, dolazi u Hrvatsku kao gost Weekend Media Festivala, koji će se održati u Rovinju od 23. do 25. rujna. U Hrvatsku dolazi kao glasnogovornik kompanije MasterCard, a na predavanjima objašnjava svoje inovativne i pedantne tehnike priprema za utakmice – proučavanje nogometnih momčadi i pojedinih igrača kako bi uvijek bio jedan korak ispred njih – a iste tehnike savjetuje i u poslovnom svijetu.

- Pierluigi Collina nogometna je legenda i istinski pionir nogometnog suđenja, kojeg podjednako poštuju igrači i obožavatelji nogometa. Iznimno se veselimo zajedničkom radu s njim kako bismo podigli položaj našeg najvrednijeg sponzorstva – nogometa, izjavio je Paul Meulendijk, direktor odjela sponzorstava u kompaniji MasterCard Europe.

Pierluigi Collina još je kao tinejdžer igrao nogomet, a studirao je ekonomiju na sveučilištu u Bolonji, gdje je i diplomirao 1984. godine. Iako po struci financijski savjetnik, vrhunac karijere doživio je na stadionu kada je sudio na slavnoj finalnoj utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva 2002. između Njemačke i Brazila. No mnogi ne znaju da je Pierluigi Collina diplomirani ekonomist i financijski savjetnik koji na svojim predavanjima objašnjava kako u poslovnom svijetu iskoristiti one tehnike koje je on primjenjivao kao sudac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije