Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pevec zatvorio centre u Varaždinu i Banjoj Luci

pevec
Marko Mrkonjić / VLM
27.11.2009.
u 20:27

Radnike Peveca u Varaždinu dočekala je obavijest kojom im se zabranjuje ulazak u objekt zbog otkaza ugovora o zakupu poslovnog prostora tvrtke Siga, a sličnom obavijesti zabranjen je i ulaz zaposlenicima u Banjoj Luci, koje su dočekali zaštitari.

Pevec Grupa tone sve dublje. Nakon blokiranih računa tvrtke i štrajka zaposlenika, danas je uslijedilo i zatvaranje Pevecovih centara u Varaždinu i Banja Luci.

Radnike Peveca u Varaždinu dočekala je obavijest kojom im se brani ulazak u objekat zbog otkaza ugovora o zakupu poslovnog prostora od strane tvrtke Siga, a sličnom obavijesti zabranjen je i ulaz zaposlenicima u Banja Luci, koje su dočekali zaštitari.

Navodno je danas zatvoren i Pevecov centar na zagrebačkom Žitnjaku, no iz Peveca nam to sinoć nisu potvrdili ni demantirali. Pevec, navodno, već dugo ne plaća najamninu za spomenute centre, kao ni u Vrbovcu i Splitu te je samo pitanje trenutka kad će poluprazni dućani biti zatvoreni i u tim gradovima, a prijeti im, neslužbeno doznajemo, i iskapčanje struje.

Radnici pak ovih dana štrajkaju diljem Hrvatske jer im Pevecovi za neisplaćene plaće za rujan i listopad duguju ukupno više od 9 milijuna kuna. Pevecovi vjerovnici dobavljači dogovorili su se, podsjetimo, kako će već idućeg tjedna sa sindikatom zatražiti stečaj tvrtke s preustrojem kako bi uspjeli namiriti dio svojih potraživanja, dok uprava obećava kako će u ponedjeljak pred njih izaći s još jednim prijedlogom izlaska iz nezavidne situacije.

Pokraj blokiranih računa, koje ni banke, ni porezna uprava, a ni dio dobavljača, ne želi odblokirati, posrnulom bjelovarskom divu ipak, sve je sigurnije, nema spasa.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
20:43 27.11.2009.

Srbi su upropastili Peveca. Kog si vraga išao u četnikstan?

DA
daviddunja
16:36 29.11.2009.

govno jedno od čovjeka šta drugo da se kaže pa kako da preživimo ,pa u kakvom svijetu živimo nitko niti ner govori o ovome u javnosti važniji su predsjednički izbori ,kad tad ćemo se susreti pevček onda ću te odvesti do bankomata da mi daš moje pare

OB
-obrisani-
07:18 28.11.2009.

nekad se govorilo,,,sa smjesom ako sve je lako...pevec je kukurikao...kupujte sa osmijehom...no poslije kupnje mnogi su imali kiseli osmijeh na licu naroćito kad je trebao servis..odavno je trebalo to zatvoriti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije