Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Pevec u Bjelovaru otvorio vrata: Kupci navalili na bijelu tehniku

Prema planu stečajnog upravitelja Darka Šketa, početkom ožujka otvorit će se prodajni centar u Zadru, a potom i u još nekim gradovima.
26. veljače 2010. u 09:18 6 komentara 2 prikaza
pevec
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

BJELOVAR - Nakon dva mjeseca jutros u 8 sati ponovno je otvoren prodajni centar Peveca u Bjelovaru, čiji je početak rada nestrpljivo očekivalo 50-ak kupaca koji su pohrlili među police u potrazi za jeftinijom robom. 

U tome se nisu prevarili, posebice oni koji su na odjelu bijele tehnike kupovali i do 60 posto jeftinije hladnjake, peći ili klima-uređaje. Tako je već u prvih desetak minuta nakon otvaranja na tom odjelu zabilježena i rekordna pojedinačna kupnja vrijedna 10.000 kuna. Cijene kupci drže povoljnima, osim televizora koji su nešto skuplji nego u prijašnjoj ponudi. Zasad se neće moći plaćati čekovima, ali "prolaze" sve kreditne kartice.


U bjelovarskom centru radit će 55 djelatnika, koje raduje što je s većinom dobavljača dogovorena isporuke robe, što jamči dugoročnije poslovanje.

Prema planu stečajnog upravitelja Darka Šketa, početkom ožujka otvorit će se prodajni centar u Zadru, a potom i u još nekim gradovima.

Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
komentirala je
Nakon što je sve rasplakao s pjesmom njezina oca, javila se i Ella Dvornik
  • kreont:

    A da li će ovi radnici i u kolikoj mjeri dobiti plaće ?

  • trnjan_zg:

    OBI, Bauhaus, Baumax... su veoma dobro organizirane multinacionalne kompanije koje imaju prodaju po cijelom svijetu. Pevec je 20 godina u zaostatku organizacijski, a što se tiče financiranja, s kreditima po \"našim\" bankarima nije imao ni teoretske šanse konkurirati.

  • tetrijebzg:

    Konačno da su neki radnici počeli ponovo raditi a valjda je i Pevec prošao dobru školu pa će sada pametnije poslovati.U ovoj krizi bar nešto pozitivno.