Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Pevec otvorio prodajni centar u Sisku

U novom prodajnom centru Pevec Sisak posao je dobilo gotovo 40-ak djelatnika.
14. rujna 2017. u 13:03 688 prikaza
Pevec
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/2

Tvrtka Pevec je u Sisku 14. rujna 2017. otvorila svoj 22. prodajni centar na gotovo 3600 četvornih metara. Zahvaljujući partnerskim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima, na policama prvog hrvatskog trgovačkog lanca, u svakodnevnoj ponudi stanovnicima Sisačko-moslavačke županije, bit će dostupno više desetaka tisuća raznih artikala.

U novom prodajnom centru Pevec Sisak posao je dobilo gotovo 40-ak djelatnika.

„- Na zadovoljstvo brojnih žitelja Sisačko-moslavačke, ali i okolnih županija, sretan sam što smo otvorili prodajni centar u Sisku. Osobno zadovoljstvo dijelim s još 40-ak novih djelatnika čime smo vjerujem, potpomogli mnogim obiteljima i pružili im sigurno radno mjesto s redovitim primanjima. Osim toga, Pevec je kompanija koja redovito stimulira svoje zaposlenike u prodajnim centrima i to, osim novčanim poticajima, isplatama uskrsnica, božićnica, regresa te redovitim sistematskim pregledima“ – napominje predsjednik Uprave Pevec d.d. Jurica Lovrinčević.

Prateći nove trendove te osluškujući potrebe kupaca, kompanija kontinuirano nadopunjuje asortiman novim proizvodima nastojeći pritom biti cjenovno prihvatljiva.

Novi prodajni centar Pevec u Sisku suvremeno je uređen i opremljen te se u njemu može pronaći gotovo sve što je potrebno za dom, vrt ili pak, hobi.

Na dan otvorenja prodajnog centra u Sisku, kupce su dočekala mnogobrojna iznenađenja, prigodne nagrade te posebne akcijske cijene na više od 800 proizvoda.

Naime, Pevec je svakome svom kupcu za ostvarenu kupovinu darivao prigodan poklon.

Iz kompanije najavljuju daljnje proširenje prodajne mreže kako bi bili bliži svakom stanovniku Hrvatske.

VIP izdvaja za Vas