Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Pevec isplatio 1000 kuna regresa djelatnicima

Ovim sveobuhvatnim programom stimulacija postavljamo nove standarde poslovanja te se etabliramo kao lider na sve zahtjevnijem tržištu rada - navodi Jurica Lovrinčević
06. lipnja 2019. u 10:02 11 komentara 189 prikaza
Pevec
Foto: Damir Špehar/PIXSELL

Nakon što je prošlog tjedna isplatila stimulacije djelatnicima u maloprodaji, nabavi i stručnim službama u iznosu većem od 2 milijuna kuna, tvrtka Pevec isplatila je 1000 kuna regresa djelatnicima.

Pevec PODIZANJE STANDARDA Pevec isplatio stimulaciju radnicima, najavljuju i 13. plaću

- Uvijek ističemo kako su naši zaposlenici naš najveći kapital. Od 2016. godine, kada je vodstvo tvrtke preuzela nova uprava, zabilježen je porast plaća za 24% dok je krajnji cilj podizanje prosječne neto plaće na 7.500 kuna kroz naredne dvije godine. Međutim, osim samih plaća, za naše smo zaposlenike razvili cjelokupni program stimulacija koji uključuje i spomenuti regres, božićnicu također u visini od 1.000 kuna, uskrsnicu od 500 kuna, naknadu za rođenje djeteta u visini od 4.000 kuna, prigodne dječje božićne poklone u vrijednosti od 600 kuna, besplatne jednogodišnje sistematske preglede za sve naše djelatnike te 13. plaću za 20% najboljih zaposlenika u maloprodaji. Ovim sveobuhvatnim programom stimulacija postavljamo nove standarde poslovanja te se etabliramo kao lider na sve zahtjevnijem tržištu rada - navodi Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave tvrtke Pevec.

Pevec razmišlja se i o promjeni imena Pevec u 2018. ostvario 139,6 milijuna kuna neto dobiti

Pevec trenutno zapošljava 1855 djelatnika, no ta je brojka u kontinuiranom rastu jer, osim novog prodajnog centra u Vukovaru čije se otvorenje očekuje u listopadu, planira izgradnju i dvaju novih prodajnih centara u Vinkovcima i Splitu.

Zagreb: Atmosfera na Trgu uoči početka utakmice četvrtfinala Rusija - Hrvatska
NINO RASPUDIĆ
Oproštajni espresso: Zbogom dragi čitatelji
PPD
Mijenjamo navike
Solidarnost i dobra djela trebaju nam ostati prioriteti: PPD bolnicama donirao vrijedna sredstva
  • Gunja:

    Radim u firmi Pevec od 2000.g. i za vrijeme bivših vlasnika nikad nisam dobio niti kunu regresa a za ostale benifite da i ne pričam. Bivšem vlasniku nitko ništa nije

  • Ivanmatic591:

    Svi vi što ismijavate isplatu regresa, baš me zanima koliko vaše firme isplaćuju..a kladim se da ga ni ne dobijete.. Bravo za upravu Peveca što misli na svoje radnike i dijeli zaradu s njima!

  • Marin_Sutalo:

    Odlično. Neka radnici dobiju zaslužene nagrade. Ako uprava ispuni ovo sa Milju eura prosječne plaće za 2 godine to će biti prava stvar. Gledajući dosadašnje rezultate to ne bi trebalo biti ni najmanje upitno.