Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAUTIČKI TURIZAM

Pet hrvatskih tvrtki na sajmu nautike u Barceloni

Sajam nautike
Filip Brala/PIXSELL
07.11.2011.
u 15:16

Na 50. međunarodnom sajmu nautike "Salonnautico de Barcelona" koji se do 13. studenog održava u Barceloni u organizaciji Županijske gospodarske komore Split predstavlja se i nautička ponuda srednje Dalmacije.

Na 50. međunarodnom sajmu nautike "Salonnautico de Barcelona", koji se do 13. studenog održava u Barceloni, u organizaciji Županijske gospodarske komore Split predstavlja se i nautička ponuda srednje Dalmacije.

"Salonnautico Firo Barcelona" sajam je koji se u kontinuitetu održava već pola stoljeća, a pruža pregled svjetske nautičke ponude. Namijenjen je firmama iz područja nautičkog turizma, prvenstveno charter-tvrtkama, pružateljima usluga u ronilačkom turizmu, turističkim brodarima i marinama.

Izložbena površina sajma iznosi 115 tisuća metara četvornih. Obuhvaća šest paviljona i marinu Port Vell. Na komorskom štandu u Exibition centru Gran Via predstavlja se pet hrvatskih tvrtki: Nautika centar Nava d.o.o. iz Splita, M-Travel tourist service Stomorska, Marmontis d.o.o. iz Splita, Adriatic Croatia International - Aci Opatija i Asta Yachting d.o.o. Zadar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije