Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga Krug

Ovo su najbolje poduzetnice u 2013. godini!

poduzetnice
Foto: HGK
28.05.2014.
u 17:31

– U posljednjih se deset godina položaj žena u društvu poboljšao, no još uvijek nije dovoljno prepoznat potencijal žena u hrvatskome društvu – kazala je predsjednica Hrvatske udruge poslovnih žena Krug Sofija Šmitran

U povodu obilježavanja Svjetskog dana poduzetnica najboljim poduzetnicama u 2013. godini proglašene su Maša Smokrović, Jasna Nemčević i Gordana Deranja.

Hrvatska udruga poslovnih žena Krug za najbolju menadžericu 2013. godine priznanje je dodijelila Gordani Deranja, predsjednici Uprave Tehnomont brodogradilište Pula d.o.o., dok je za najbolju poduzetnicu u socijalnom poduzetništvu nagrađena Maša Smokrović, vlasnica i voditeljica Ustanove za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju u kući "Helena Smokrović“. Za najbolju poduzetnicu u 2013. godini priznanje je dobila Jasna Nemčević, vlasnica tvrtke Jan Spider d.o.o. iz Pitomače.   

U posljednjih se deset godina položaj žena u društvu poboljšao, no još uvijek nije dovoljno prepoznat potencijal žena u hrvatskome društvu  kazala je predsjednica Hrvatske udruge poslovnih žena Krug Sofija Šmitran, izvijestili su iz HGK. 

>>Tvrtke kojima su vlasnici žene rastu brže od onih u kojima žena nema u upravi

>>Gotovo trećini žena spol je smetnja u poslovanju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije