Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širenje poslovanja

OTP grupa u Hrvatskoj kupila konzultantsku tvrtku Georg

Ivana Ivanovic/PIXSELL
02.07.2021.
u 16:05

Još sredinom veljače banka je sklopila Ugovor o kupoprodaji većine poslovnih udjela društva

OTP banka proširila je svoje poslovanje u Hrvatskoj kupnjom konzultantske tvrtke Georg. Suglasnosti su dobili od Hrvatske narodne banke i Mađarske središnje banke te su jučer zaključili kupoprodajnu transakciju.

Još sredinom veljače banka je sklopila Ugovor o kupoprodaji većine poslovnih udjela društva s namjerom da svojim poslovnim klijentima klijentima pruži sveobuhvatniju uslugu koja će sa savjetodavnog aspekta postati  konkretnija.

Georg d.o.o. je jedno od jačih konzultantskih društava na hrvatskom tržištu koje primarno pruža savjetodavne usluge vezane uz bespovratna sredstva iz fondova Europske unije.

Bave se projektnim savjetovanjem (mikro i makro projekti), uključujući i izradu investicijskih studija potrebnih za realizaciju kredita, studija predizvodljivosti, izvodljivosti i cost-benefit analiza, prijava na razne natječaje kao i izradom poslovnih planova za početnike u poslovanju u području poljoprivrede, prehrambene industrije i obnovljivih izvora energije.

VIDEO Veliki uspjeh europskih aktivista: Došao kraj uzgoju životinja u kavezima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije