Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi će biti obaviješteni

OTP banka u kolovozu snižava kamatne stope na kredite

kune, novac
Davor Puklavec/PIXSELL
10.07.2019.
u 16:33

OTP banka ponovno snižava kamatne stope na sve kredite građana s promjenjivom kamatnom stopom u eurima i kunama

OTP banka će u kolovozu sniziti kamatne stope na sve kredite građana s promjenjivom kamatnom stopom, a koje su vezane za kretanje nacionalne referentne stope (NRS1) pa će tako kamatne stope na kredite uz valutnu klauzulu u eurima te na kredite u kunama biti niže za 0,11 postotnih bodova. Sniženje kamatne stope odnosi se na sve postojeće i novoodobrene kredite koji su vezani za nacionalnu referentnu stopu (NRS1), priopćili su iz banke.

Također, kamatna stopa će se smanjiti i za portfelj kredita s promjenjivom kamatnom stopom koji su vezani uz šestomjesečni EURIBOR temeljem pada vrijednosti šestomjesečnog EURIBOR-a za 0,04 postotna poena.

U posljednjih pet godina OTP banka je više od deset puta smanjivala kamatne stope građanima. Kažu da će sve svoje klijente pravovremeno i pisanim putem obavijestiti o promjeni kamatne stope te o novoj visini anuiteta i novom otplatnom planu.

Ključne riječi

Komentara 2

HL
hlevnjak
05:21 11.07.2019.

ma lopine jedne samo to cu da kazem

ŹI
ŹIVAC
22:20 12.07.2019.

Bilo bi pošteno sniziti i kamate na minus na tekućim računima građana!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije