Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamate na kredite niže od veljače

OTP banka spušta kamate do 0,03 postotna boda

Šibenik: Opljačkana poslovnica OTP banke na Trgu Dražena Petrovića
Dusko Jaramaz/PIXSELL
11.01.2022.
u 12:10

Cijena kreditiranja mijenja se jer se spustila nacionalna referentna kamatna stopa (NRS1) uz koju je vezan promjenjivi dio kamate

OTP banka spušta kamatne stope od 1. veljače na sve kredite građana s promjenjivom kamatnom stopom, vezane u kretanje nacionalne referentne stope (NRS1).

Kamatna stopa na kredite uz valutnu klauzulu u eurima bit će niža za 0,02 postotna boda, dok će na kredite u kunama biti niža za 0,03 postotna boda.

Nižu kamatnu stopu primjenjivat će za sve postojeće i novoodobrene kredite koji su vezani za nacionalnu referentnu stopu (NRS1). Klijenti će dobiti obavijesti o promjeni kamatne stope, novoj visini anuiteta i novom otplatnom planu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije