Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EcoFin

Otkazan sastanak ministara financija eurozone

ecofin
AFP/Pixsell
25.10.2011.
u 18:55

Prema jednoj priči otkazivanje sastanka znak je novih nesuglasica oko plana za borbu protiv dužničke krize, a prema drugoj sastanak uopće nije bio planiran.

Otkazan je sutrašnji sastanak ministara financija eurozone (EcoFin), prenosi PoslovniPuls.

Zanimljivo je da o otkazivanju sastanka postoje dvije priče. Prema jednoj otkazivanje sastanka znak je novih nesuglasica oko plana za borbu protiv dužničke krize, a prema drugoj, CNBC-ovoj sastanak uopće nije bio planiran.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 14

ST
sttipe
20:05 25.10.2011.

sad su dobili 100 puta veći novac u krizni fond..jel išta eura ostalo domicilnim parlamentima??grčka je poslužila..sad triba par miseci stat,trat grke po malo izbijat im eure od plaća da se sanira rupa koju su bankari napravili,pribacivanjem ogromne cifre gotovine u švicu..kad se stvari slegnu,sastat će se opet da vide koja će država iduća upast u \"krizu\"..

EL
ElCapitan
21:31 25.10.2011.

ljudi moji treba eure u dolare promjenit dok jos ima malo vremena, dolar sada jeftin k\'o blato a euro samo sto se nije srozo...za par godina omjer ce biti 2-1,,,budite pametni pa zaradite malo ekstra love

Avatar seneka
seneka
19:13 25.10.2011.

Zaboli me jedna stvar dali su se sastali, a to bi nas kao trebalo živo zanimati... Imamo mi i svog sr... dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije