Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstečajna nagodba

One2Play zatvara sve trgovine i igraonice

'23.03.2009.,Zagreb - City Center One,trgovina One2Play-igracke i djeca. Photo:Marko Prpic/Vecernji list'
Marko Prpić/PIXSELL
17.02.2014.
u 10:45

Nepovoljan završetak predstečajne nagodbe naveden kao razlog nemogućnosti daljnjeg poslovanja.

Sve trgovine dječjih igračaka i igraonice tvrtke One2Play zatvorit će se u narednih nekoliko dana.

Obavijest o zatvaranju 19 trgovina objavila je sama tvrtka na svojim internetskim stranicama.

- Zbog nepovoljnog završetka predstečajne nagodbe i nemogućnosti daljnjeg poslovanja, obavještavamo vas da će se u toku nekoliko sljedećih dana zatvoriti sve one2play trgovine i igraonice. Zahvalni smo vam za iskazano povjerenje i drago nam je što ste tijekom ovih godina zajedno s nama bili dio one2play priče. Vaš one2play, stoji u priopćenju.

Tvrtka je nastala 2000. godine i do 2007. poslovala pod imenom LM INFO. Otvaranjem prve vlastite maloprodajne trgovine tvrtka je objedinila svoje poslovanje i aktivnosti pod nazivom one2play. Vlasnici Alen Magdić i Dejan Maćešić poslovanje su orijentirali na Hrvatsku i čitavu regiju, a od svibnja 2013. pokrenut je postupak predstečajne nagodbe.

>>Poslovna suradnja Atlantic Grupe i One2playa

>>Uspješnost igrica ne mjeri se brojem korisnika, nego interakcija

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Komentara 1

DU
Deleted user
08:35 18.02.2014.

Već par godina muku mučili koliko znam, očito je kraj agoniji. Zanimljivo, propala Magma, one2play, iskreno, ništa dobro u tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije