Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koja je bolja?

Od 10 polufinalnih izaberite najbolju 'Pametnu ideju do uspjeha'

Pametnom idejom do uspjeha
Foto: ''
14.05.2014.
u 20:02

Žiri je izabrao 10 ideja koje su zaslužile ući u polufinale natječaja. Sada je red na vama...

Žiri natječaja imao je jako težak zadatak u izboru ideja koje će ući u polufinale natječaja "Pametnom idejom do uspjeha".

Deset ideja koje su zaslužile ulazak u polufinale su:

AppLearn, autor Filip Bačić

Želite aplikaciju za učenje koja vam pomaže pri pamćenju stranih riječi ili činjenica? Aplikaciju AppLearn možete koristiti u tramvaju, čekaonici, odnosno svugdje. Osnovni cilj projekta je izraditi

aplikaciju za učenje i ponavljanje.

Boya bojice, autorica Maja Mesić

Boya bojice su inovativni crtaći alat, ergonomski drugačije oblikovan kako bi korisniku pružile istovremeno sigurnost i slobodu pokreta u likovnom izražavanju. Za razliku od standardnih boja

danas ove bojice za crtanje zbog svoje forme omogućuje prirodni i ekspresivni pristup crtanju

CityPal, autor Željko Gobac

CityPal app je vaš najbolji prijatelj u stranom gradu. Korištenjem sadržaja koji su napravili domaći otkrijte dušu grada, družiti se s lokalcima i turistima! Projekt CityPal radimo zato jer vjerujemo da

turistička razgledavanja mogu biti zabavna i namijenjena mladima.

ConnectiGO, autor Tomislav Šimpović

ConnectiGo je mobilna aplikacija koja će omogućiti slanje informacija i multimedijalnih sadržaja od strane publike (čitatelja, gledatelja) izravno na newsdesk e-mail medija.

Crobox, autor Vladimir Mustapić

Mobitel, novčanik, tablet, laptop, naočale... To su vrijedne stvari koje mnogi zbog straha od krađe ne nose sa sobom na plažu. Crobox je sustav ormarića na plažama za pohranu vrijednosti (mobitel,

novčanik, naočale, tablet…) i bezbrižno uživanje u morskim radostima.

Homzzer, autor Vedran Mirković

Homzzer je mobilna platforma za nekretnine koja će biti dostupna svim korisnicima na njihovim “pametnim telefonima” te ima potencijal stvaranja velike baze korisnika.

iPallet4.me, autor Matija Kašner

Pod brandom iPallet4.me proizvoditi će se kućišta za tablet računala, sa naglaskom na iPad. Kako? Prikupljanjem drvenih dasaka od paleta, njihovom obradom i spajanjem dobit ćemo ekološki,

jedinstven dizajnerski proizvod namijenjen ljudima koji brinu za okoliš.

Machina, autor Lovro Nola

Machina je centar game dizajna koji nudi programe edukacije i inkubacije za industriju video igara. Edukacijom pokrivamo sve teme ključne za strukovni razvoj budućih game dizajnera i zaposlenika u game studijima: programiranje, grafički i audio dizajn te projektni management i marketing.

Papart, autorica Petra Bianki

Ručna proizvodnja razglednica,čestitki, zahvalnica od recikliranog papira kojemu se u procesu proizvodnje dodavaju sjemenke biljaka. Proizvod je prvenstveno namjenjen turistima koji u razglednici šalju i cvijet jer se ona nakon uporabe može posaditi pri čemu će narasti određena biljka.

WeeParty, autor Sandro Bujan

WeeParty je društvena kartaška igra namijenjena za zabave. Sastoji se od dva špila karata po četrdesetosam karata u svakom špilu. Svaki špil karata ima svoju funkciju koju određuje igra.

Glasujte za ideju koja prema vašem mišljenju treba ući u finale na www.24sata.hr/pametnom-idejom. Pratite nas i dalje! Sljedećeg tjedna donosimo TOP 5 ideja koje će ući u finale i imati priliku boriti se za vrijedne nagrade!

Komentara 1

LU
lutomirski
22:15 14.05.2014.

jedina pametna ideja je ...bjezite sto brze it te drzave,da vam nemogu vise da lazu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije