Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Novi autoklub: Uzet ćemo HAK-ove korisnike

U projekt pomoći na cesti uloženo je 20 milijuna kuna i dvije godine rada, rečeno je na predstavljanju AMC Asistencije za koju očekuju da je korisnici prepoznaju više nego postojeći Hrvatski autoklub.
05. svibnja 2010. u 13:07 2 komentara 15 prikaza
promet
Foto: arhiva vl

Više od 60 tisuća korisnika planiramo dosegnuti do konca godine, optimistično je najavio potpredsjednik uprave tvrtke AMC Ivan Zubak na današnjem predstavljanju noviteta te tvrtke u pružanju tehničke pomoći na cestama i moru članovima AMC Asistencije - novog domaćeg autokluba.

- U bilo kojoj europskoj zemlji možemo pružiti pomoć pokvarenim vozilima ili oštećenima u  prometnoj nesreći u roku od najviše 40 minuta - objasnio je Zubak ističući da je kvaliteta usluge koju su za hrvatsko tržište pripremali dvije godine i uloženih 20 milijuna kuna preduvjet zašto bi se korisnici trebali odlučiti upravo za AMC Asistenciju, a ne tradicionalno za Hrvatski autoklub.

Članstvo u AMC Asistenciji namijenjeno je vlasnicima svih vozila bez obzira na marku i starost, a postoje tri vrste članstva uz godišnju članarinu od 200 do 2000 kuna.

Do kraja godine planiramo na deset lokacija otvoriti i servise za brze popravke, također namijenjene svim vozilima bez obzira na marku i starost, u što smo uložili 30 milijuna kuna i čime "pojačavamo" uslugu AMC Asistencije. U Hrvatskoj ima prostora za više autoklubova, jer na našim cestama prometuje 1,5 milijuna vozila, ocijenio je Zubak.

znakovita fotografija
Nataša Janjić oglasila se nakon kaznene prijave, javila joj se i Veljača
Nikša Bratoš
RAIFFEISEN FUTURE BOOST
Pogled iza scene: Što treba za kvalitetan nastup i kako je biti glazbenik u doba korone?
  • Ugo Kajvez:

    Opet privatni autoklub. ......... Autoklubovi trebaju postojati zbog članova a ne zbog dobiti ............ Meni je HAK za 200 kn sasvim ok ...........

  • Silvio12:

    EMMA asistencija 199 kn a sad imaju akciju za 99,99 Nadam se da će neki iz ove firme vidjet koliko ih hvalim pa da dobijem još jednu onu majicu što sam dobio