Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMJENA MENADŽERA

Nova čelnica Dione Ivana Gavrilović iz grupe Gavrilović

Roko Vodopija i Ivana Gavrilović
Foto: diona
29.11.2013.
u 14:42

Diona je od 2003. u vlasništvu Gavrilović Grupe pa imenovanje članice obitelji previše ne iznenađuje.

Ivana Gavrilović iz grupe Gavrilović preuzela je vođenje uprave Dione. Zamijenit će Roka Vodopiju koji je tijekom prošle godine tvrtku vodio kroz proces restrukturiranja.

Nova je čelnica tvrtke dosad u mesnoj industriji Gavrilović bila odgovorna za razvoj proizvoda i širenje na tržište Europske unije. Diona je od 2003. u vlasništvu Gavrilović Grupe pa imenovanje članice obitelji previše ne iznenađuje.

- Roko Vodopija je s menadžerskim timom te u suradnji s konzultantskom kućom PricewaterhouseCoopers uspješno završio prvu fazu restrukturiranja. Ivana Gavrilović će s menadžerskim timom uz podršku grupe Gavrilović nastaviti s mjerama za poboljšanje profitabilnosti - poručili su iz Dione.

Nije poznat novi angažman Roka Vodopije.

Komentara 3

AM
ameris
15:58 29.11.2013.

Dobro došla Ivana! Od danas imate mušteriju više !!

GL
gigi.lamorozo.9
17:12 30.11.2013.

želim joj puno uspjeha u njezinom budućem menadžerskom poslu,volio bi da u Hrvatskoj sve tvrtke budu tako uspješne i imaju takvo vodstvo,kao što je konkretno u Dioni,želim još samo apelirati na Hrvatske građane kupujte Hrvatske proizvode, time spašavate radna mjesta,svojih poznanika , prijatelja, članova obitelji. sa poštovanjem Vaš Gigi Lamorozzo

NE
Nebuloza1
20:16 01.12.2013.

Roko Vodopija i njegov tim u proteklih godinu dana upropastili su Dionu . Naravno ,zaposlenike su "zbrinuli" šaljući na Zavod za zapošljavanje . Žalosno ali istinito . Toliko o restrukturiranju i Gavriloviću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije