Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
digitalno doba

Newsweek ukida tiskano izdanje, od 2013. samo u online obliku

Newsweek
AFP/PIXSELL
18.10.2012.
u 13:31

Od 2013. godine više neće izlaziti u papirnatom nego samo u online obliku, potvrdila je glavna urednica Tina Brown

Nakon 80 godina, američki tjednik Newsweek od 2013. godine više neće izlaziti u tiskanom nego samo u online obliku, potvrdila je Tina Brown, glavna urednica i osnivačica Newsweek Daily Beast Company, prenosi BBC

Brown je objasnila da će na ovaj način putem digitalnih platformi doći do šire publike. Istaknula je kako moraju prigrliti digitalnu budućnost, no svjesna je, kaže, da je kraj tiskanog formata ovog kultnog tjednika teško pao svim onima koji vole rad u print-redakcijama. Zadnje papirnato izdanje na tržište će izaći 31. prosinca, a novo digitalno izdanje zvat će se Newsweek Global.

Newsweek i Daily Beast snage su udružili prije dvije godine stavljajući naglasak upravo na digitalne platforme.

>>Ovo je naslovnica koja je šokirala Amerikance

Komentara 1

UK
UKUSA
16:52 18.10.2012.

Nek ode njegovim stopama i magazin Time pa ce biti cisca atmosfera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije