Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rezultati

Neto dobit korporacije Ericsson 50 milijuna eura manja

Ericsson
Arhiva VL
23.04.2010.
u 13:36

Korporacija Ericsson objavila je kako je ostvarila neto dobit od 133 milijuna eura, a u istom razdoblju prošle godine ostvarila dobit od 184 milijuna eura.

Prema objavljenim rezultatima poslovanja u prvom tromjesečju 2010. godine korporacija Ericsson zabilježila je pad prodaje – s lanjskih 5,1 milijardi eura na 4,6 milijardi eura, a bruto marža iznosi 39 posto, dok je u istom razdoblju prošle godine iznosila 36 posto.

Operativni troškovi smanjeni su sa 1,39 na 1,34 milijarde eura, isključujući troškove restrukturiranja, kao rezultat provođenja aktivnosti smanjenja troškova. Operativna dobit, bez troškova kompanija joint ventures i troškova restrukturiranja, iznosi 460,2 milijuna eura, a u istom razdoblju prošle godine iznosila je 480,7 milijuna eura

Korporacija Ericsson objavila je kako je ostvarila neto dobit od 133 milijuna eura, a u istom razdoblju prošle godine ostvarila je 184 milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije