Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Neprekidni radni dan bez stresa i opterećivanja: Davorin Štetner odgovara je li to mit ili stvarnost?

Davorin Štetner
Foto: Promo
1/2
17.11.2018.
u 08:57

Uz besprijekoran dizajn, stabilan i brz sustav Davorin navodi kako je novi Mate 20 Pro uistinu kvalitetan te ga preporuča svim poslovnim korisnicima.

Full time tata i poduzetnik Davorin Štetner počinje svoj dan u 6 ujutro kada ga probudi maleni Vili. Nakon toga slijedi naporan radni dan dok se ponovo ne vrati onomu što mu je najbitnije – obitelji. U moru obaveza, sastanaka, mailova i službenih puteva, Davorin je našao način kako to sve odrađivati bez nepotrebnog stresa. Kako mu to uspijeva?

Svakom zaposlenom tati i poduzetniku trebaju i pravi alati za odrađivanje svakodnevnog posla kako bi sve obaveze riješio što brže i uspješnije. Kako bi svoj posao mogao ponijeti sa sobom kud god da pođe, umjesto laptopa ili tableta, on koristi nešto puno lakše i jednostavnije – svoj smartphone, Huawei Mate 20 Pro.

U rano jutro Davorin odgovara na destke mailova i to preko svog pametnog telefona, jer, kako kaže, tako mu je puno praktičnije. Nakon toga mora krenuti na brojne sastanke koje mora obaviti prije podneva, a svu „papirologiju“ i rasporede ima u svom džepu pa se ne mora brinuti je li što zaboravio ili predvidio. Huawei Mate 20 Pro tu mu pogotovo pomaže svojim sustavom sigurnosti i značajkom 3D Face Unlock s kojom samo on može otvoriti svoj smartphone identifikacijom lica u pola sekunde i pristupiti zaključanim aplikacijama, dokumetnima i osobnim podacima. Davorin nam je ovako opisao kako mu je tekao tipičan ponedjeljak nakon jutarnjih obveza: „Slijedilo je nekoliko kratkih sastanaka da bi točno u podne predvodio delegaciju Hrvatske mreže poslovnih anđela CRANE na sastanku s ministrom rada, predsjednikom HANFA-e i njihovim timovima vezano uz projekt investicija u startupe“.

Sve ovo odrađuje bez problema jer njegov smartphone ima vodeću tehnologiju u industriji sa 7nm Kirin 980 procesorom koji pruža izravno poboljšanje performansi i energetske učinkovitosti te je prvi pametni telefon na svijetu koji podržava do 1733 Mbps brzinu preuzimanja putem WiFi veze pa se može instantno povezati bilo kada i bilo gdje bez straha od pucanja veze ili sporog učitavanja.

Foto: Promo

„Nakon iznimno konstruktivnog sastanka u ministarstvu slijedio je ručak s veleposlanikom Ujedinjenog Kraljevstva Andrewom Dalgleishom nakon kojeg nam se pridružio i ravnatelj Nacionalnog parka Brijuni. Uslijedio je sastanak u tvrtki 4Film gdje su mi u ležernoj atmosferi sestre Ivona i Anita Juka prezentirale nove, odlične projekte! Uslijedilo je još dva tri sata telefoniranja i moj poslovni dan je završio oko 22h! Mate 20 Pro izdržao je bez problema čitav dan te za razliku od prošlih telefona nemam potrebu koristiti eksterne baterije. Uz moje heavy-duty korištenje od 6 ujutro do 22 navečer – baterija je bila na 27% na kraju dana što je izvrsno!“, opisuje Davorin.

Davorin kaže kako mu je u svakodnevnom poslu najvažnija dobra baterija i da se tu Mate 20 Pro pokazao kao pouzdan partner. To nije začuđujuće budući da njegov smartphone ima veću bateriju od 4200 mAh uz pametno AI upravljanje i može izdržati puno duže od drugih smartphonea bez obzira koliko se koristi dnevno, a zahvaljujući SuperCharge sustavu brzog punjenja, treba mu samo 30 minuta da se napuni do 70% kapaciteta baterije.

„U današnjem poslovanju foto i video su glavne karakteristike većine poslova kreativnih industrija te obožavam sustav umjetne inteligencije koji upravlja fotografijom na Mate 20 Pro uređaju. Čak smo počeli koristiti fotografije Mate 20 Pro uređaja kao službene u raznim PR priopćenjima!“, opisuje Davorin svoje iskustvo s trostrukom Leica kamerom.

Uz besprijekoran dizajn, stabilan i brz sustav Davorin navodi kako je novi Mate 20 Pro uistinu kvalitetan te ga preporuča svim poslovnim korisnicima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije