Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobar promet

Neizvjesna sudbina Diokija povećala cijenu dionice 23 posto

Dioki prosvjed (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
21.08.2012.
u 10:24

Dionica Diokija jedina je jučer imala više od milijun kuna prometa. Riječ je o prometu od 1,8 milijuna kuna, a zadnja joj je cijena porasla za 23,03 posto, odnosno na 20,30 kuna

Pitanje sudbine Diokija i Dina Petrokemije uzburkala je vode na Zagrebačkoj burzi u ponedjeljak pa je vrijednost dionice Diokija jučer porasla za 23 posto.  Dionica Diokija jedina je jučer imala više od milijun kuna prometa. Riječ je o prometu od 1,8 milijuna kuna, a zadnja joj je cijena porasla za 23,03 posto, odnosno na 20,30 kuna, piše Poslovni dnevnik

Radnici Diokija i Dine još nisu dobili svoje plaće jer se još uvijek čeka povratna poruka turskih ulagača, tvrtke Çalişkan. 

>>Slučaj Dina – ugovor usuglašen, plaće do kraja tjedna?

Iz uprave Diokija na upit Zagrebačke burze, objavili su pak da nemaju novih materijalnih činjenica te da će izvijestiti o svim događajima i aktivnostima važnim za poslovanje tvrtke, "i to u trenutku kada one postanu materijalna činjenica u vidu relevantnih i obvezujućih odluka, radnji, dokumenata i dogovora".

 

Komentara 3

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:57 21.08.2012.

Hm Mala zemlja za veliki odmor i teška mešetarska sranja. Firma koja je u totalnoj komi, ne isplačuje plače, a dionice joj porastu preko noći za 23.03%. Sigurno će dioničari raditi na dobrobit radnika i firme u svijetloj budućnosti.

IS
istima
20:32 21.08.2012.

Netko odlučio za mali novac kupiti obezvrijeđenu tvrtku........ samo ne znam što misli sa njezinim dugovima?

IS
istima
23:37 21.08.2012.

Inače........ neizvjesna sudbina nikad, ali baš NIKAD nije povisila cijenu dionice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije