Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
primirje do utorka

Ne žurite na benzinsku - cijene goriva od ponoći ipak neće rasti

benzin
Arhiva VL
29.02.2012.
u 20:34

Novi udar na džep potrošača pričekat će do utorka kada slijedi redovna korekcija cijena

Točiti gorivo prije ponoći i tako uštedjeti barem nešto novca prije nego li PDV skoči za dva postotna poena pitanje je koje tišti većinu hrvatskih vozača. Prema najnovijim neslužbenim informacijama, nije potrebno žuriti na najbližu benzinsku postaju prije nego 29. veljače prijeđe u 1. ožujak jer Ina ipak neće povisiti cijene goriva.

Iako se povećanje cijene benzina i dizela spominjalo kao neizbježan scenarij za četvrtak, neslužbeno se doznaje da takvog udara po džepu potrošača neće biti, piše HRT.

Barem do utorka kada slijedi redovna korekcija cijena temeljem Pravilnika o utvrđivanju najviših cijena naftnih derivata. U OMV-u Hrvatska i Petrolu najavili su da će cijene usklađivati sukladno Pravilniku.

 

Komentara 9

HS
Hrvatski sin
20:52 29.02.2012.

e crvendači ko vas nezna plača vas 25% skuplje.

DU
Deleted user
20:56 29.02.2012.

pa nisu oni koji vrše izračune u naftnim kompanijama stranački aparatčiki, nego sposobni ljudi, oni neće blamaže tipa izvanrednog podizanja cijena, imaju oni svoje redovne termine, i za razliku od ovih stranačkih podobnika po ministarstvima, oni znaju računati

DU
Deleted user
20:50 29.02.2012.

ma to su oni već učinili, prije koji dan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije