Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drvna industrija

Nastup u Kölnu unatoč teškoj situaciji

namještaj
Arhiva VL
21.01.2010.
u 11:46

Drvna industrija prepoznata je kao obećavajuća gospodarska grana zemlje, a najuspješniji su prerađivači finalnih proizvoda namijenjenih inozemnom tržištu.

Gledano kroz prizmu teških prilika, u kojima se nalazi domaća industrija, te poteškoća s kojima se susreću hrvatski izvoznici, ohrabruju vijesti o domaćim tvrtkama koje samostalno nastupaju na specijaliziranim europskim sajmovima.

Na najvećemu europskom sajmu namještaja IMM-u koji se od 19. do 24. siječnja održava u Kölnu unatoč teškim vremenima nastupaju i hrvatski proizvođači namještaja. Drvna industrija prepoznata je kao obećavajuća gospodarska grana zemlje,  a najuspješniji su prerađivači finalnih proizvoda namijenjenih inozemnom tržištu.

- Na ovogodišnjem sajmu predstavljamo svoj masivni hrastov namještaj - kažu nam iz Drvne industrije Novoselec, tvrtke koja se već 80 godina bavi proizvodnjom parketa i masivnog namještaja, a ovim samostalnim siječanjskim nastupom žele ojačati svoju poziciju na tržištu Njemačke te svojim tradicionalnim partnerima ponuditi dizajnerska rješenja namijenjena upravo njemačkim kupcima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije