Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova investicija

Nakon benzinskih postaja Agrokor pokreće mobilnu mrežu?

mobitel, pričanje na mobitel
AFP/PIXSELL
24.02.2012.
u 17:20

Mreža bi se trebala zvati Jing, kako glasi njezino trenutačno kodno ime, i nastaje u suradnji s Hrvatskim telekomom (HT), a pozivni broj trebao bi joj biti 0977.

Agrokor Ivice Todorića, nakon što je najavio da će širiti poslovanje otvaranjem benzinskih postaja, razmišlja i o pokretanju vlastite mobilne mreže, doznao je Lider.

Mreža bi se trebala zvati Jing, kako glasi njezino trenutačno kodno ime, i nastaje u suradnji s Hrvatskim telekomom (HT), a pozivni broj trebao bi joj biti 0977.

Pojedinosti još nisu poznate, no iz lista tvrde da je riječ o sasvim novoj i drugačijoj vrsti usluge.

Više pročitajte ovdje.

Komentara 9

DU
Deleted user
21:07 24.02.2012.

Ovaj se siri kao tumor... svi znamo koji je ishod toga...

AN
Ana33
08:22 25.02.2012.

Kradezeovci su oteli Pevecu NJEGOVO vlasništvo a ovaj \"poštenjak\" ne plaća dobavljačima 270 dana! Index.hr piše da duguje devet milijarda kuna...

SL
slaven41
19:22 24.02.2012.

Kada pokreće Kosmo-Agrokor svemirski program?Čim kupi Mercator.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije