Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Najbolji omjer cijene i kvalitete u Kauflandu

Nezavisna istraživačka agencija Hendal utvrdila je: Kaufland je trgovački lanac s najboljim omjerom cijene i kvalitete svježeg voća i povrća i na uslužnom pultu
18. rujna 2018. u 08:47 475 prikaza
Kaufland
Foto: Promo

Potrošači su u istraživanju agencije Hendal potvrdili kako upravo u Kauflandu pronalaze najbolji omjer cijene i kvalitete kada se radi o svježem voću i povrću. Pokrenuta je i kampanja „Naše mi najbolje paše“ kojom se prezentira sve veća suradnja s domaćim dobavljačima. Više informacija možete pronaći ovdje.

Osim toga je Kaufland isto ocijenjen kao trgovački lanac s najboljim omjerom cijene i kvalitete na uslužnom pultu. Delikatese poput suhomesnatog, narezanog sira i mesa prema Hendalu, vodećoj nezavisnoj istraživačkoj agenciji u Hrvatskoj, u Kauflandu možete pronaći s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

„Našim kupcima nudimo asortiman od preko 200 proizvoda na Odjelu voća i povrća. Kvaliteta i svježina proizvoda su nam na prvom mjestu što potvrđuje činjenica da svakoga dana isporučujemo svježe voće i povrće u naše poslovnice. Osim toga se trudimo surađivati sa što više domaćih dobavljača“, pojasnila nam je voditeljica Korporativnih komunikacija, Marija Franić.

L'Occitane
ČAROBNA PROVANSA
Deset razloga zbog kojih ovih blagdana morate posjetiti Provansu

A1 izdvaja za Vas